Начало Бизнес DSEi 2019: Оптикоелектрон разкри най-новата си високотехнологична оптика в Лондон

DSEi 2019: Оптикоелектрон разкри най-новата си високотехнологична оптика в Лондон

СПОДЕЛИ

През изминалата седмица приключи едно от най-големите изложения за военна технология и въоръжение в света – Dsei, London.
Българската копания „Оптикоелектрон“ за пореден път участва в изложението със собствен щанд и представи на своите партньори и клиенти най-новите си оптични продукти за последните 18 месеца.
„Както знаете, инвестирахме значителни средства през последните години в обновяване на производствените си мощности. Това ни позволи през тази година, включително и на това изложение да покажем най-новите си оптични прицели в областта на дневна, нощна и термо оптика“ коментира представянето на дружеството инж. Б. Гарчев, Международен директор „Бизнес развитие“.
„Серията термовизионна оптика „Терекон“ предизвика очакван от нас интерес и впечатли нашите партньори. Не на последно място – напредъка ни в последните години в областта на мобилни, полу-стационарни и стационарни системи и интегрирането им по някои родни и международни поръчки и проекти, също бяха интерес на изследване и запитвания“
От него научихме, че изложбения щанд на панагюрското дружество е бил посетен от всичките им настоящи партньори. „Запитвания за нашите продукти получихме не само от хората, с които работим през последните години, но и от нови, като се надяваме съвсем скоро да започнем съвместна работа и с тях“ завършва още инж. Гарчев, визирайки международни партньори, които ще участват със свои предложения в избора на нови бронирани машини за българската
армия – един от трите проекта за мащабно модернизиране на армията ни, на стойност 836 млн. щ.д.
По информация на BulgarianMilitary.com Оптикоелектрон е бил посетен в Лондон от няколко правителствени представители на Европейски страни, както и от настоящия посланик на България в кралството и бивш Министър-председател – г-н Марин Райков, който е провел задълбочен разговор с представителите на панагюрското дружество и е останал очарован от продуктите, които Оптикоелектрон произвежда и продава в цял свят.

Н.Пр. г-н Марин Райков и Изп.директор на Оптикоелектрон инж. Иван Гарчев