Начало Общество Два проекта на ОУ „Проф. Марин Дринов“ продължават в Националния ученически конкурс...

Два проекта на ОУ „Проф. Марин Дринов“ продължават в Националния ученически конкурс „Посланици на здравето” 2018-2019 г.

СПОДЕЛИ

Два проекта от общо 65 на ученици от 1-ви до 12-ти клас от цялата страна са допуснати до участие в XI-то издание на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето”, за учебната 2018/2019 г.
Проект „Здравето не е всичко, но без него всичко е нищо“, с ръководител Богдана Шишкова, се се реализира с ученици от трети клас, съобщиха от ОУ „Проф. Марин Дринов“ в Панагюрище. Проект „Храни се здравословно, спортувай редовно“, с ръководители Мария Игнатова и Анна Йончева, се осъществява с ученици от пети клас.
Конкурсът се организира от Министерството на здравеопазването, в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на културата, Министерството на младежта и спорта, Министерство на околната среда и водите и Представителството на Европейската комисия в България в рамките на Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести 2014-2020 г.