Начало Местна власт Двама кметове искат да са второстепенни разпоредители

Двама кметове искат да са второстепенни разпоредители

СПОДЕЛИ
restorant

pari-levove-biznesДвама са кметовете, които са пожелали да бъдат второстепенни разпоредители с бюджетни средства през 2016 година. Да управляват сами бюджета си са пожелали кметът на Бъта Георги Александров и колегата му Петко Стоев от Панагюрски колонии. Списъкът с второстепенните разпоредители ще бъда утвърден на сесията утре, заедно с решението за приемане на бюджета.

1 КОМЕНТАР

  1. Относно Местната Власт:В предизборната кампания, без изключение,кандидатите публично пред своите избиратели изразяваха желанието си, да управляват с активното съдействие на ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ,да споделят намеренията в управленческате си дейност със своите съселяни (чрез общоселски събрания).
    Изборите бяха на 25.10.2015 г.. Каква е днес картината? Медийте не засягат тази тема. Не се интервюират местните администрации. Не се засяга въпросът за документиране РЕШЕНИЯТА на ОБЩЕСТВЕНИТЕ СЪВЕТИ и на ОБЩОСЕЛСКИТЕ СЪБРАНИЯ.За каква ДЕМОКРАЦИЯ говорим, когато институциите и медийте не се поставят за цел – полагане основите на демокрацията(информираност; борба с олигархията /основа на корупцията/;защита на човешките права /и много други компоненти на демокрацията/.
    Как ще спрем пада в демографския процес? В селата: Реките са екологично замърсени; Общинските пътища и тези в горския фонд са силно ерозирали; Отсъства статута на терените в общината (Общ Устройствен План на територията на Общината) – предпоставка за ефективно икономическо развитие на населенота място.До кога на града ще се гледа като изночник за усвояване на Еврофондовете, когато броят на населението непрекъснато намалява. Партийте с повече финикийски знаци избират управленци без да се интересуват за личните им качества (познания по ИКОНОМИКА; ПРАВО; ТЕХНИЧЕСКА ГРАМОТНОСТ; КОМУНИКАТИВНОСТ). Така ли ще се борим срещу СТАТУКВОТО създадено още преди 10.11.1989 г.?
    0    0