Начало Общество Движението по отсечката Панагюрище-Оборище от 43-ти до 84-ти километър се извършва в една...

Движението по отсечката Панагюрище-Оборище от 43-ти до 84-ти километър се извършва в една лента

СПОДЕЛИ
Реклама
финанси

Движението по отсечката Панагюрище-Оборище от 43-ти до 84-ти километър се извършва в една лента чрез затваряне на лявото или дясното платно поради частична подмяна на настилката. Крайният срок за приключване е 30 юни. Ограничения в движението на автомобили са въведени в няколко участъка от републиканската мрежа в Пазарджишка област заради ремонти или лошо състояние на съоръжения, информират от Агенция „Пътна инфраструктура“.

По пътя Сърница-Каратепе от километър 26 до 45+500 пък се прави профилактика на банкети и вадене на ивици. Срокът също е до 30 юни, а препоръката е в този участък придвижването да става с повишено внимание и съобразена скорост.

Остава в сила и ограничението за моста на изхода на село Бошуля към град Ветрен. По него е забранено преминаването на автомобили с тегло над 10 тона. За тях е определен обходен маршрут Пазарджик-Звъничево-Септемврийски ханчета-Септември-Бошуля.

В областния град продължава ремонтът на околовръстното шосе „Стоян Ангелов“, където също преминаването е само в едното платно. Заради дъждовете в няколко участъка има риск от падащи камъни – Пещера-Батак-Широка поляна, Варвара-гара Костандово, Юндола-Голямо Белово.