Начало Препоръчани Единадесетгодишните ни хандбалистки със сребро от Държавния финал

Единадесетгодишните ни хандбалистки със сребро от Държавния финал

СПОДЕЛИ

Единадесетгодишните ни хандбалистки завоюваха среброто на Държавния финал за тази възраст, който се проведе през почивните дни във Свиленград.

Още в първия ден от надпреварата в Свиленград нашите момичета си осигуриха място в първата четворка, след победа над Опака с 23:9 и Кремиковци с 21:5. Във вторият ден момичетата ни победиха първо отбора на Етър с 18: 8 и се класираха първи в група А. В съботния следобед, в полуфиналната среща, надиграха Хасково с 21:8 и така стигнаха до големия финал с отбора на домакините – Свиленград.

Панагюрските хандбалистки, донесли среброто са Радина Врагова, Валерия Златанова, Натали Игнатова, Полина Трендафилова, Габриела Кичукова, Ивелина Шопова, Алесиа Узунова, Силвана Димитрова, Пламена Цуцекова, Станислаба Чопаринова, Антония Елкина.

Голмайстор на турнира стана Силвана Димитрова с 57 гола. Тя и Станислава Чопаринова намериха място в златната седмѝца на турнира. Пламена Цуцекова бе включена в сребърната седмѝца , а Антония Елкина – в бронзовата.

Ръководството на ХК ПАНАГЮРИЩЕ изказва благодарност на Завод за Оптика ,в лицето на г- н Владимир Недялков за финансовата помощ.