Начало Любопитно Ексцентричната дизайнерка Мира Бъчварова ще гостува в Панагюрище

Ексцентричната дизайнерка Мира Бъчварова ще гостува в Панагюрище

СПОДЕЛИ
Изкушените от модата и красотата дами от Панагюрище ще имат възможността да се преобразят с изключително женствените, магични и феарични дамски облекла, създадени от една от най-известните ни модни дизайнерки –
Мира Бъчварова. Това ще се случи на 08.10.2022г., в новоткритият салон за красота Paradise Beauty Zone в гр. Панагюрище, а за всички, желаещи да се присъединят към събитието, организаторите уточняват, че началото е 12:00 ч.

Мира Бъчварова е известна с нетрадиционните си ревюта и пърформанси. Ектремните спортове, които практикува – конна езда и мотоциклетизъм, са неизменна част от модните ѝ дефилета.

Всички облекла, който създава Мира са произведение на изкуството и носят послание и бунт. Възпитаничката на Националната художествена академия е носителка на Златна игла, както и на други престижни награди в областта на модата. Участва във филмови продукции, театрални постановки и видеа като дизайнер костюми. Зад гърба ѝ са и редица благотворителни акции.

Дизайнерката споделя: “Обличам душата на тялото ,което носите“ – с което остава вярна на идеята си, че облеклото е уникат, тъй както е душата.