Начало Култура Елена Маленьких и Илья Баланчук с концерт в Стрелча

Елена Маленьких и Илья Баланчук с концерт в Стрелча

42
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

elena-1

Руските изпълнители, лауреати на международни певчески конкурси Елена Маленьких и Илья Баланчук ще изнесат концерт в Стрелча. Изявата на гостуващите певци ще бъде част от поредицата концерти, които са включини в турнето им в България.

Изпълнителите са професионални артисти с голям опит, работили дълги години в Държавния Академичен Уралски руски народен хор. Професионалният вокал, обаянието и харизмата на артистите не оставят никого  равнодушен.

Елена Маленьких е носител на наградата „Най-добра певица” в конкурса „Златен цилиндър – 2011”. Тя е артистка на естрадата и музикалния театър, победител в много общоруски музикални конкурси, участник в културната програма на Олимпийските игри в Сочи 2014 г. Елена прекрасно изпълнява романси, естрадни и военни песни, арии от оперети и мюзикли.

Илья Баланчук е солист на Държавния Академичен Уралски руски народен хор и участва във всички негови проекти и спектакли. Репертоарът на артиста включва руски народни песни и романси, авторски песни и естрадни композиции. Илья е тенор и песните, изпълнявани от него, звучат ярко, задушевно и лирично.

Концертът в Стрелча ще се проведе на 27.06.2016г./понеделник/ от 19.30 часа в читалище „Просвещение“. Организатори на събитието са Община Стрелча и Национално движение Русофили.

ВХОД СВОБОДЕН!