Начало Спорт Емил Велев поема „Оборище”, не се плаши от трудностите

Емил Велев поема „Оборище”, не се плаши от трудностите

СПОДЕЛИ

Надявам се отборът на Оборище да се стабилизира във втория ни ешелон

618x346

От утре, вторник, 18 октомври, Емил Велев, по прякор „Кокала”, започва работа в клуба и ще ръководи цялата спортнотехническа дейност.

Велев, с който Левски за последно стана шампион на България, се е разбрал да изпълнява функциите на главен мениджър и старши треньор.

Досега начело на панагюрци бе Танчо Калпаков.

Тимът на Оборище Панагюрище заема 14-о място във временното класиране във Втора лига с едва 6 точки от девет мача и само една победа.

За последно Емил Велев бе старши треньор на Монтана. Той напусна клуба, след като загуби финала в турнира за Купата на България от ЦСКА.

Председателят на УС на ФК „Оборище-Панагюрище“ Илия Анчев коментира пред ПИА, че на първо време, поставените цели на Велев са да стабилизира обстановката в клуба.

Те са ми приятели и след като г-н Цоцорков ми се обади, и разговаряхме кратко, реших да поема делата в този клуб.  А и ми се работи след като дълго време почивах. Надявам се отборът на Оборище да се стабилизира във вторият ни ешелон. За това трябва всички да поработим здраво. Хората ме познават и знаят, че аз не се плаша от трудности”, коментира Велев пред glas.bg.

1 КОМЕНТАР