Начало Спорт Енчев гори за мача с „Чепинец“

Енчев гори за мача с „Чепинец“

СПОДЕЛИ

 

Защитникът на "Оборище" Илиян Енчев ще пропусне последният кръг от есенния дял на първенството във "В" Югозападна футболна група. Причината е натрупаните  5 жълти картона в изминалите 14 кръга, реши Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на Българския футболен съюз – София. Ето и всички  наказия в групата:

Състезатели с натрупани жълти картони:

 

 

ИМЕ

     ФК

пореден ж.к.

ЛСП

ИЛИЯН ЕНЧЕВ

ОБОРИЩЕ

5

1 СРЕЩА

АНГЕЛ ЧИЛЕВ

МЕСТА

5

1 СРЕЩА

АНДОН ЯНКУЛОВ

БЕЛАСИЦА

5

1 СРЕЩА

 

 

За получен червен картон:

 

 

ИМЕ

     ФК

по чл.

ЛСП

ГЕОРГИ РИЗОВ

ПЕРУН

22-А

1 СРЕЩА

 

 

По доклад:

            – ДК наказва Ботев /Ихт./ с предупреждение за лишаване от домакинство и парична глоба в размер на 375 лв. на основание чл. 37 /1/-т. 1 – предложение последно във връзка с чл. 16 /1/, чл. 16 /3/ и чл. 16 /4/, т. 1 от Дисциплинарния правилник на БФС.

            – ДК наказва Сливнишки герой /Сливн./ с парична глоба в размер на 50 лв. на основание чл. 37 /1/ т. 4, буква а), предл. 2) от Дисциплинарния правилник на БФС.

            – ДК наказва Венцислав Рангелов – гл. мениджър на Сливнишки герой /Сливн./ с лишаване от правото да изпълнява функции от името на клуба за 1 среща и парична глоба в размер на 25 лв. на основание чл. 34 /1/ т. 2 от Дисциплинарния правилник на БФС.

Решение СТК:

            – За срещата Ботев /Ихт./ – ФК Миньор /Пк./ СТК присъжда служебен резултат 4-0 в полза на ФК Миньор /Пк./ на основание чл. 24 (9) от Наредбата на БФС.