Начало Здраве Ендокринолог ще преглежда в Стрелча

Ендокринолог ще преглежда в Стрелча

СПОДЕЛИ
ендокринолог

Ендокринолог ще преглежда в приемния кабинет в Стрелча

Прегледи при ендокринолог организира Медицински център – Панагюрище, който е част от МБАЛ „Уни Хоспитал“. Консултациите ще се проведат на 17 октомври (четвъртък) и 31 октомври (четвъртък) от 11.00 часа в приемен кабинет, ет.2, в поликлиниката в Стрелча.

ендокринологПрегледите ще се извършват от д-р Христо Чалъков, който е началник на отделението по ендокринология и болести на обмяната в „Уни Хоспитал“. Отделението е е единственото специализирано отделение по ендокринология в област Пазарджик, като екипът му работи по всички ендокринни пътеки в съответствие със стандарта по ендокринология – по най-високото – трето, ниво на компетентност.


Специалистите алармират, че помощта на ендокринолог трябва да се търси при появата на симптоми като – бързо уморяване на фона на обикновено натоварване; постоянна сухота в устата и жажда, повишавания честота на уринирането, при което се отделят много по-големи от обичайните количества урина, сърбеж; рязко отслабване или напълняване; намаляване и повишаване на апетита; треперене на ръцете – тремор; ускорен сърдечен ритъм; постоянно лошо настроение и трудна концентрация, безсъние, повишена раздразнителност.


Пациентите, които ще се прегледат при лекаря специалист е необходимо да имат направление №3 или да заплатят такса.


Телефон за предварително записване на час: 0357 88 535