Начало Препоръчани ФК „Оборище“ се изправя срещу „Милан“ и „Ювентус“ в демонстративни мачове

ФК „Оборище“ се изправя срещу „Милан“ и „Ювентус“ в демонстративни мачове

СПОДЕЛИ

ФК „Оборище“ ще се изправи в Демонстративен мач срещу ФК „Милан“ от 17:40 на 4.12.2018г. и срещу ФК „Ювентус“ на 5.12.2018г. от 16:50. Това ще се случи в рамките първия Международен детски футболен турнир на името на проф. д-р Лъчезар Цоцорков, който ще се проведе в Панагюрище на 4 и 5 декември.

Детските школи на ФК Милан и ФК Ювентус ще играят с българските детски футболни школи в зала Арена Асарел, Панагюрище.

В рамките на турнира и за подкрепа и мотивация на децата ще гостуват италианските футболни легенди Салваторе Скилачи, Франко Барези, Анджело Коломбо, Стефано Еранио, Стефано Такони, Морено Торичели, Диего Фикара. Италианците ще се изправят в приятелски „Мач на звездите“ срещу българските бивши футболни национали Георги Иванов – Гонзо, Наско Сираков, Даниел Боримиров, Цанко Цветанов, Георги Петков, Асен Караславов, Бончо Генчев.
Международният детски футболен турнир е с амбиция да стане традиционен и да привлича все повече деца в професионалния и в масовия спорт, както и да покаже, че в една неголяма българска община, каквато е Панагюрище, могат да се случват проекти на световно ниво. Турнирът ще представи на италианските гости и възможностите на спортната зала „Арена Асарел“, която е на световно ниво, стадиона в Панагюрище, плувния комплекс в хотел „Каменград“ и „Парк хотел Асарел“, които могат да привлекат много много професионални отбори, които да се подготвят за състезания в страната ни, а Панагюрище да посрещне като домакин други международни спортни изяви.
Първият ден от турнира ще се играят мачовете в групите в 2 полувремена по 20 минути, като входът за първия ден е безплатен, а за втория ден, когато ще се играят полуифинали, финалите и „мача на звездите“ билети се продават на символична стойност от 5 лв. и 10 лв. семеен билет за двама възрастни и 2 деца. Билети за Международният детски футболен турнир се продават в Ивентим за 5 декември 2018 г., а за първия ден каним всички желаещи да го посетят и подкрепят българските участници.

Заповядайте на 4 декември 2018 г. от 9.00 до 18.00 ч., а на 5 декември от 9.00 до 20.30 ч. на ул. „Кръстю Гешанов“ в Панагюрище, зала „Арена Асарел“ на 1-ия Международния детски футболен турнир „Проф. д-р Лъчезар Цоцорков“! Програмата на събитието е изключително интересна!
За повече информация и при въпроси тел: (+359) 894 57 59 44