Начало Препоръчани ФК „Оборище” стартира зимната подготовка с 20 футболисти

ФК „Оборище” стартира зимната подготовка с 20 футболисти

СПОДЕЛИ

Първата тренировка на футболистите на ФК „Оборище” за пролетния дял от шампионата в Югозападната лига се проведе днес, 14 януари.

Старши-треньорът на „воеводите“, Войн Войнов, изведе група от 20 футболисти. В тренировката се включиха и новите попълнения, това са завърналите се Георги Нетов, Васил Тачев и Владимир Бахъров.

С отбора се разделиха Любомир Гуцев, Ангел Парпулов, Ванчо Траянов, Владимир Каптиев, Атанас Куманов, Мурад Ибраим.

Нашата цел е всеки мач да излизаме за победа. Амбицирани сме за връщане в Б-група. Знаем, че ще ни бъде трудно, но невъзможни неща във футбола няма, затова ще се постараем да дадем всичко от себе си. Разчитаме на феърплей, за да може да влезе този отбор, който наистина заслужава”, заяви пред ПИА Войн Войнов.

Наставникът на „Оборище” допълни още, че по време на подготвителния цикъл отборът ще се готви в домашни условия, а серията от 7 контроли ще започне на 22 януари с Локомотив (София).

Ще играем и с отбори от „нашата черга”, и с отбори от Б-група. Имаме и среща с младежкия отбор на Левски (София). Така в тези контроли ще наблегнем на стил и на маниер, а стилът се изгражда според качеството на футболистите. Ще заложим на атакуващ стил, агресивен, който е и малко рискован, но само който не рискува, той не печели”, категоричен беше Войнов.

Последната контрола на „Оборище” ще бъде с ЦСКА 1948 в София, седмица преди началото на шампионата в Югозападната лига.

СНИМКИ ТУК