Начало Общество Фондация „Цоцорков род” набира кандидати – ученици и студенти за годишна...

Фондация „Цоцорков род” набира кандидати – ученици и студенти за годишна стипендия

СПОДЕЛИ

 

gmladegiС цел насърчаване и изява на творческите заложби и потребности на деца и младежи до 25 г. в областта на науката, изкуството и спорта, фондация „Цоцорков род” набира кандидат-стипендианти.

Фондацията ще подпомогне възможности за обучение в училища и университети в страната и чужбина; участие в обучителни курсове и школи; участие в национални и международни конкурси, форуми и състезания и реализация на творчески и бизнес проект.

Финансирането се дава под формата на

  • Годишна стипендия за учащи в училище или университет в страната и чужбина с успех от предходната година не по-нисък от 5,50.
  • Еднократна финансова награда за постижения в науката, изкуството и спорта.
  • Еднократно финансово подпомагане под формата на безлихвен заем за бизнес или творчески проект.

С предимство ще се разглеждат исканията на членове на Цоцорковия род.

Срокът за подаване на документи за годишна стипендия за учебната 2015-2016 г. е до 15.10.2015 г., а за еднократно финансиране по програмите на фондацията е 1.11.2015 г.

Документите могат да бъдат подавани на адрес :

гр. Панагюрище

ул. „Георги Бенковски” № 6

(кино „Модерен театър”)

Фондация „Цоцорков род”

и на e-mail: foundation@tsotsorkov.org

По-подробна информация за кандидастване по програмите на фондация „Цоцорков род” както и необходимите документи може да намерите на  адрес : www.tsotsorkov.org (в раздел Фондация „Цоцорков род”, където са публикувани критериите за финасиране) и на e-mail : foundation@tsotsorkov.org