Начало Спорт FOOTBALL24: Силна оценка за Кокала!

FOOTBALL24: Силна оценка за Кокала!

СПОДЕЛИ

emil-velev

Положителна оценка получи треньорът на Оборище Емил Велев от FOOTBALL24. Кокала влезе в класацията на сайта, представяща резултатите на треньорите през първата половина на сезона от Втора лига.

ЕМИЛ ВЕЛЕВ (Оборище) – Силна оценка за Кокала! Под негово ръководство безнадеждните преди това панагюрци се вдигнаха и резултатите го показват. Отборът постигна 4 победи в последните си 6 шампионатни мача. Освен това Оборище вече е над чертата, макар че има еднакъв точков актив с втория отбор на Лудогорец и Ботев Гълъбово. Специалистът пое тима на пожар и в крайна сметка успя както се казва да нареди играчите!

Как се представиха всички треньори през полусезона според FOOTBALL24 вижте ТУК.

 

1 КОМЕНТАР

  1. Треньорът, всъщност е ОПЕРАТИВЕН КООРДИНАТОР, който освен лични професионални знания изпълнява основни функции на КООРДИНАТОР между ЧОВЕКъТ С ПАРИТЕ и КОЛЕКТИВъТ ОТ ИГРАЧИ. Всяка от страните („човекът“ с парите и колективът от играчи), е от значима за успеха както на треньора, така и на ОТБОРъТ. Това твърдение с пълна сила бе потвърдено от ЦСКА при спечелване Купата на България през 2016г.. Христо Янев с български млади играчи изградени в стабилен колектив взеха безапелационно високият ПРИЗ. Същият Христо Янев с подменени играчи (ЦСКА-СОФИЯ)се провали. Провали се по същата причина и Йорданескоу. Всеки елемент – финанси; колектив; лични психологически и технически умения определят крайният успех и авторитет. Така, че треньорът, е променлива величина зависещ от средата в която работи. Танчо Калпаков се представяше добре, докато елементите в системата започнаха да „скърцат“ и бе принуден да напусне. Това обаче не значи, че е слабтреньор. Дано, „скърцането“ в системата не доведе до напускането и на Велев. Пожелавам успех на Велев и дано победите на ОБОРИЩЕ да се множат!




    0



    0