Начало Култура Габриела Шкодрева с ново видео на песента „Горя“

Габриела Шкодрева с ново видео на песента „Горя“

СПОДЕЛИ

Талантливото панагюрско момиче Габриела Шкодрева има нов музикален клип. Видеото на песента  „Горя” е факт само от няколко дни, а вече има над 2478 гледания в YouTube.

Благодаря на всички, които ме подкрепяте.. Просто не знаете, колко много значите за мен! Благодаря и на вдъхновението ми за тази песен, то ще остане живо завинаги в мен ! Благодаря и на всички, които направиха тази моя емоция реалност! Огромно БЛАГОДАРЯ !”, това написа във фейсбук профила си Габи в отговор на многобройните поздравления по повод новия си клип.

Самата Габриела е автор на текста на „Горя“, видеото е дело на P.s wolfpack Video, а кадрите са заснети в нейния дом и в залата на Арт център „Алехандро”, гр. Пловдив.

Ето какво споделя талантливата певица за песента:

„След много усърден труд и много емоции… успяхме да създадем една много истинска песен! И тъжното е, че идеята, която я направи реалност е една от най-трудните за преглъщане. Написах я на един дъх…Няма да изпадам в подробности, но искам да ви попитам нещо!
Знаете ли колко струват сълзите ви? Замислете се.. Колко е лесно да се откажеш?
Колко е трудно да продължиш… без това, което цялата ти същност желае. Заслужава ли си или това е просто сън?
Да.. сън е, но в сънищата ни са скрити най-съкровените желания, които жадуваме да станат реалност! Просто не трябва да се отказваш от тях!“

„Стискам палци и се моля това талантливо дете да успее!“ – написа в социалната мрежа музикалният педагог Нона Немигенчева, под вещото ръковоство на която и благодарение на огромния си талант и усилен труд, Габриела става носител на десетки престижни награди, златни медали и грамоти.

Припомняме, че през 2018 г. Габриела Шкодрева става носител на наградата „Живия пламък“ на фестивала „Родолюбие“, а през декември същата година представя първия си клип – той е на авторската й песен „Твоя“

Екипът на ПИА-нюз пожелава на Габи попътен вятър в бъдещите й проекти!