Начало Култура Габриела Шкодрева с първа авторска песен (ВИДЕО)

Габриела Шкодрева с първа авторска песен (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

Младата изпълнителка от Панагюрище представи първата си авторска песен „Твоя”, която излезе днес, 16 декември, на рождения ден на Габриела.

Клипът към парчето е заснет от Александър Христов, музиката е на Невена Пейкова, станала известна с участието си в третия сезон на „X Factor Bulgaria“, а текстът е дело на Габриела и Невена.

Цялата идея се роди спонтанно. Явно и двете с Невена бяхме в творчески период, а музиката ни водеше. Страшно много се вълнувам, а и много работихме за всичко това! Вкарали сме много чувство и емоция, надявам се хората да оценят работата ни”, сподели пред ПИА Габи.

Даровитата панагюрка се занимава активно с музика и е изградила всички качества, нужни за една певица. Под вещото ръковоство на музикалния педагог Нона Немигенчева и благодарение на огромния си талант и усилен труд, Габриела става носител на десетки престижни награди, златни медали и грамоти. Със свободния си младежки дух тя придава на песните, които изпълнява, много чувственост, а при всяка поява на сцената успява да се докосне и въздейства на публиката.

И ние, от ПИА-нюз, пожелаваме на Габи попътен вятър в бъдещите й проекти! Красивата изпълнителка тепърва ще ни радва, сигурни сме!