Начало Препоръчани Голова фиеста в първия ден на международния турнир в Панагюрище

Голова фиеста в първия ден на международния турнир в Панагюрище

СПОДЕЛИ
международен турнир

Цели 62 гола бяха отбелязани в първия ден на втория международен турнир за Купата на проф. д-р Лъчезар Цоцорков. Надпреварата се провежда в „АРЕНА АСАРЕЛ“  в Панагюрище. Отборите са разделени на две групи, като в Група А са: Вардар Скопие, Оборище, Витоша Бистрица, ДФА Филипов Асеновград. В Група Б са: Левски Раковски, Миньор Перник и Беломорец Асеновград.

Македонците от Вардар отбелязаха цели 20 гола в двата си мача срещу ДФА Филипов и Оборище. Младите бистришки тигри победиха с категоричното 12:0 Оборище, а срещу ДФА Филипов, зрителите станаха свидетели на рубриката гол след гол, след като срещата завърши при резултат 10:6 за Витоша. Така утре сутринта в дербито на Група А един срещу друг ще се изправят Вардар и Витоша, които ще определят победителя в групата.

В Група Б,тимът на Левски Раковски записа две победи с 4:1 над Миньор Перник и 4:2 над Беломорец. Перничани прибавиха три точки в своя актив след успех над Беломорецс 2:1.

Утре сутринта турнирът продължава с последните срещи от групите, след което ще се изиграят полуфинали и финали. Кулминацията на турнира за Купата на проф. Лъчезар Цоцорков ще бъде демонстративният мач между „Отбора на звездите“, съставен изцяло от бивши професионални български футболисти, които ще се изправят срещу сборен международен отбор.