Начало Бизнес Гостите на Court Inn вече се хранят в чисто нов ресторант

Гостите на Court Inn вече се хранят в чисто нов ресторант

СПОДЕЛИ

Чисто нов ресторант вече функционира на територията на Court Inn и посреща гости и жители на град Панагюрище. Причината за неговото появяване е повече от логична – предишното малко пространство не можеше да осигури приемането за гостуване на големи групи, които през последните 12 месеца са искали да го направят.
Пространството около Court Inn в близост до тенис корта е вече преобразено. Изградено е съвсем ново помещение, оборудвано с всичко необходимо за една напълно нормално функционираща кухня. С големи подвижни прозорци, помещението лесно може да се преобразява през лятото или зимата.

Реалният капацитет на ресторанта е изхранването на над 100 човека едновременно, като тепърва предстои да бъде декорирано с красиви фототапети и
декоративни елементи. За любителите на спорта в частност – големи спортни събития, Cour Inn е монтирал огромен телевизор, така че, най-големите спортни страсти да бъдат задоволени. В новият ресторант може съвсем спокойно да закусвате, обядвате или вечеряте.
Предлага се студени и топли напитки, безалкохолни и алкохолни напитки, супи, скара и приготвена храна на място, десерти и др. Изградена е съвременно абсорбираща система, която поема миризмите от приготвянето на храна и не позволява те да влияят на вкусовите сетива на гостите.


Ресторантът на Court Inn е с готово меню. Всеки, който желае, вече може да отиде и да се наслади на приятна обстановка и хубава храна. От управата на обекта заявяват, че съвсем скоро за жителите и гостите на града ще предложат допълнително нови кулинарни предизвикателства. В момента те посрещат първата си голяма група спортисти – баскетболисти, изпратени на лагер – сбор от Българската баскетболна федерация.
Официалното тържествено откриване на новата придобивка на Court Inn е предвидена в средата на септември.
Припомняме, че Court Inn е организатор на аматьорският тенис турнир “Court Inn Tennis Challenge”, който тази година отново ще се проведе в началото на септември и ще привлече участници от Софийска, Пазарджишка и Пловдивска област. Очаква се тази година наградният фонд на турнира да е между 3000 и 4000 лв., което ще го превърне в турнир от аматьорско ниво с най-голям награден фонд в България.