Начало Общество Хороскоп за 11 май: Овенът да внимава с финансите, неочаквано предложение за...

Хороскоп за 11 май: Овенът да внимава с финансите, неочаквано предложение за Телеца

СПОДЕЛИ
Гороскоп от Астрору

Днес е 11 май 2022 г., 11-12 лунен ден , нарастващата Луна в Дева . Първата половина на този ден ще бъде благоприятна за проява на изобретателност и гъвкавост в общуването. Днес въображението ви ще се увеличи, ще можете да покажете максимално творческите си способности. Възможно е да почувствате по-добре емоциите на хората около вас. Не пренебрегвайте вътрешните чувства, които изпитвате, когато общувате с този или онзи човек: в крайна сметка те могат да се окажат важни сигнали от вашето подсъзнание. Следобед желанието за свобода ще се засили, което може да ви направи по-резки в общуването. Емоциите вече могат да се превърнат в пречка в общуването, но като цяло колективната дейност ще протича без много напрежение. Когато пътувате, трябва да сте по-внимателни от обикновено.

Овен ♈

Днес звездите съветват да обърнете повече внимание на изпълнението на платежните документи. Не ги губете и се старайте да не правите грешки в тях. Не бързайте с покупките (особено ако купувате софтуерен продукт, оборудване, електроника, информационни материали). Съвети и препоръки от приятели в този момент могат да влошат материалното ви благополучие и да ви насочат в грешна посока за бъдещето.

Телец ♉

Вашата нужда от комуникация и приток на информация днес се увеличава, ще бъде много важно да сте в крак с новините. Може би ви предстои неочаквано запознанство, непланирано пътуване или нетривиално предложение от шефа ви. Това обаче не означава, че ще ви е лесно да изразите мислите си и да намерите разбиращи събеседници. Пазете се от прекомерна бъбривост, опитайте се да не правите грешки в документите и в речта.

Близнаци ♊

Днес не е най-добрият ден за инициативи. Не трябва да кандидатствате в университет или съдебен процес, да започвате туризъм или издателска дейност, да ходите на пътешествие. Нещата може да не се развият така, както сте очаквали, да се намерят грешки в документите. На вашия имейл адрес може да дойде странно съобщение (може би не е предназначено за вас). Когато получите оригинално предложение от чужбина, първо го обмислете внимателно.

Рак ♋

Всичко ново и необичайно днес ви прави любопитни, но интересът към прогреса може да бъде придружен от страх или нервност. Може би ще имате друг съмишленик, но звездите не ви съветват незабавно да го дарите с доверието си. Разговор с приятел, пътуване, кореспонденция може да не дадат ефекта, който сте очаквали. Бъдете внимателни, когато използвате услуги за електронно плащане.

Лъв ♌

Днес общуването с редовен партньор или събеседник може да бъде придружено от взаимно неразбиране, включително по финансови въпроси. Не са изключени нестандартни инциденти в процеса на консултиране, електронна кореспонденция или онлайн преговори. Навиците на нов приятел, партньор или клиент може да ви се сторят екстравагантни. Не бързайте да приемате нови оферти и да изготвяте важни документи.

Дева ♍

Днес е подходящо време за експерименти, особено в областта на електрониката, медицината, образованието, комуникациите. През деня са възможни неочаквани командировки, късни пристигания, неочаквани срещи, новини и сензации. Не е изключено възникването на извънредни ситуации, които изискват нетривиален подход. Може да имате нови отговорности. Може да имате нужда от умения за програмиране или системен администратор.

Везни ♎

Днес не всичко е под ваш контрол, но това само придава на събитията приятен послевкус на свежест и разнообразие. Не е изключена неочаквана среща с приятели, непланирана разходка, спонтанна любовна среща. Експериментите във финансовия сектор – например хазарт, спекулации на фондовата борса – могат да се превърнат в загуби. В областта на рекламата, литературата, програмирането са възможни неочаквани импровизации.

Скорпион ♏

Днес познатият ритъм на живот може да се промени драстично. Не се учудвайте, ако всички крушки в къщата ви изгорят или електронната връзка постоянно прекъсва. Може да получите неочаквана новина или необичайна покана. Не е изключено странното поведение на родители, роднини, наематели на апартамент под наем, брачен партньор. Първоначално трябва да се обмисли или обсъди една оригинална идея, която ви идва на ум.

Стрелец ♐

Днес може да очаквате непланирани срещи и пътувания. Възможно е да прекарате по-голямата част от деня пред компютъра: например да търсите необичайна информация, да създавате оригинален софтуерен продукт, да изпращате или четете имейли. Вашият спътник, съсед, колега от работа или близък роднина може да е носител на новините, но не и много надежден помощник.

Козирог ♑

Днес нивото на вашето благополучие може да не е стабилно и трудно да се предвиди. За да избегнете непредвидени усложнения и загуба на време, звездите препоръчват внимателно да попълвате финансови документи и внимателно да слушате съветите на други хора. Не приемайте новата непроверена информация като ръководство за действие, когато става въпрос за плащане за покупки или каквито и да било изчисления.

Водолей ♒

Общуването ви с членовете на домакинството днес може да стане по-интензивно. Може би предмет на дискусия ще бъде ход или някаква семейна иновация. Нервност, сантименталност и капризност не са изключени (особено ако рождената ви дата е януари).

Риби ♓

Днес слуховете, клюките и сензациите могат да ви привлекат като магнит. Възможно е основният източник на новини за вас да бъде интернет. Виртуалната комуникация в наши дни обещава да бъде не по-малко интересна от директния диалог лице в лице (и може да има още по-непредвидими обрати и оригинални моменти в него). Звездите обаче не ви съветват да вярвате на всяка дума на далечен събеседник.