Начало Общество Хороскоп за 16 май: Овните да се пазят от прекалена спонтанност, Раците...

Хороскоп за 16 май: Овните да се пазят от прекалена спонтанност, Раците да не започват бизнес

СПОДЕЛИ
Гороскоп от Астрору

Днес е 16 май 2022 г., 16-17 лунен ден , пълнолуние , намаляваща луна в Стрелец . Положението на планетите днес показва, че този ден може да бъде много активен. Най-вероятно ще почувствате прилив на жизненост, ще можете да действате по-решително. Смелостта и активността ще бъдат ценни качества днес, които ще ви помогнат да постигнете целите си. Първата половина на деня е подходяща за реализиране на вашите планове. Вечер настроението може да стане променливо, така че се опитайте да не правите нищо, за което по-късно може да съжалявате. Насочете енергията си в продуктивна посока.

Овен ♈ Желанието ви за лична независимост днес може да е прекомерно. Вашата спонтанност ще ви помага, докато сте спокойни, но всяко противоречие с вашите желания може да ви направи бунтовник и революционер. В този ден трябва да се пазите от прекомерна спонтанност и екстравагантност, водещи до стрес или прекъсване на отношенията.

Телец ♉ Вашето спокойствие, хладнокръвие и самочувствие днес може да бъдат неочаквано разклатени. Може да откриете, че не сте толкова отзивчиви. Опасността от временна загуба на равновесие е най-голяма при непредвидени обстоятелства и в ситуации, които не можете лично да контролирате. Не е изключено и изнервящо поведение на роднина.

Близнаци ♊ Днес ще ви бъде полезно да си спомните не само положителните аспекти на вашето бъдеще, но и неговите възможни отрицателни черти, които не подлежат на пряк контрол. В зависимост от конкретните обстоятелства на вашата индивидуална съдба, това може да са въпроси, свързани с дългове, професионални планове, нови задължения, опасни експерименти, любовни и сексуални връзки.

Рак ♋ Днес не е най-доброто време за започване на нов бизнес. Непредсказуемостта на случващото се може да анулира всички добри намерения и да смеси всичките ви карти. Проект, започнат на този ден, вероятно ще бъде построен върху пясък. Рискувате да срещнете ненадеждни партньори или екстравагантната позиция на шефа. Възможно е също така собствените ви планове, навици и настроения да се окажат непостоянни.

Лъв ♌ Днес старите ви вярвания може внезапно да претърпят криза. Може би ще решите да преразгледате посоката, в която ще работите. Не забравяйте, че в този случай ще имате нужда както от нови съмишленици, които искрено споделят вашите необикновени революционни идеи, така и от нови учители, способни на прогресивно нестандартно мислене.

Дева ♍  Атмосферата на тези дни е благоприятна за активност. Това е подходящият момент за опасни експерименти, както и за действия, свързани с преодоляване на страхове и лоши навици. Само в този случай има шанс да постигнете нещо полезно (например да се отървете от психологическата зависимост, която ви притеснява, завинаги).

Везни ♎ Обстоятелствата изискват днес да вземате нетрадиционни решения. Те ви предлагат по-малко предубеден поглед върху хора, събития и неща. Възможно е за това да започнете от себе си и да се опитате да промените обичайния си начин на реагиране на ситуацията. В противен случай ви очаква нервност и безпокойство. Неочакван акт на партньор (противник) може да ви принуди да промените собствената си тактика.

Скорпион ♏ Познатият ритъм на рутинното съществуване днес може внезапно да бъде нарушен от извънредни събития извън вашия контрол. Не се отпускайте и бъдете готови във всеки един момент да дадете достоен отпор на обстоятелствата. За да останете успешни и точни, вашите действия през това време трябва да бъдат смели и светкавични. Това не е най-доброто време за посещение на лекар, освен при остри спешни случаи.

Стрелец ♐ Днес е денят, в който свободата е призната необходимост. Ако имате чувството, че вие ​​сами управлявате топката, не се ласкайте. Някои от промените в този момент не са провокирани от вашата воля, а от неумолими обстоятелства, над които нямате власт. Възможно е под тяхно влияние вашите любовни афери да придобият нов характер или предишният стил на общуване с децата да се промени драстично.

Козирог ♑ Днес вие не контролирате обстоятелствата, но те ви командват. Опитайте се да се примирите с това: в момента това е най-лесният начин да спестите време, усилия и нерви. Не се опитвайте да се измъкнете от неизбежното. Може да не успеете веднага да намерите своя собствена ниша в променените условия. Избягвайте чувства като гняв, злоба, ревност, страх, безнадеждност, опитайте се да мислите по-позитивно.

Водолей ♒ При нестандартно поведение се опитайте да не прекрачвате границите. Днес може да има скрити от погледа, но не по-малко неприятни последици. Не се поддавайте на разрушителни колективни емоции, както и на собствените си тайни чувства, които имат негативна конотация (страхове, ревност, отмъщение). През деня са възможни непланирани срещи и раздвижвания. По пътя не са изключени и неочаквани инциденти.

Риби ♓ Денят благоприятства смелите решения, но в същото време ви съветва да не се увличате с тях в ущърб на вече установеното благополучие. Безразсъдните действия днес могат значително да подкопаят стабилността на финансовото ви състояние. Преди да направите финансов или друг експеримент, уверете се, че имате резерв в случай на неуспех.