Начало Общество Хороскопът днес, 7 май 2024 г

Хороскопът днес, 7 май 2024 г

СПОДЕЛИ

Независимо дали става дума за мечтаната работа или нов страстен проект, сега е моментът да заявите намеренията си и да се подготвите да ги подхранвате с любов. Пустинята е плашещо място, но също така е и родното място на нови идеи и вдъхновение. Така че, освободете се от идеята за съвършенство и вместо това прегърнете добродетелта на уязвимостта. Светът е красиво място, което копнее да бъде открито през призмата на страхопочитание и чудо.

И така, какво очаква предстоящият ден за всчки зодии? Нека разберем.

Овен
Законът за привличането винаги работи във ваша полза – независимо дали го осъзнавате или не. И така, осъзнайте какво излъчвате в космоса. Изпразнете чашата си, за да получите нови идеи и вдъхновение. Въпреки това, вие също сте напътствани да се приведете в съответствие с лунния цикъл. Новолунието тази седмица отваря портала на проявлението и съзнателното създаване. Посадете семената си с любов и се пригответе да ги подхранвате от все сърце.

Космически съвет: Докоснете се до силата на съзнателното творение.

Телец
Имаме новини за теб, Телец: ти си толкова обичан и толкова защитен. Така че започнете да подреждате мислите си като профила си в социалните медии. Съсредоточете се върху намерения, които ви карат да се чувстват радостни, експанзивни. Въпреки това не забравяйте, че проявлението не е процес за една нощ. Както всичко останало, последователността е ключова. Това ни води до най-важния въпрос: какво излъчвате днес в космоса?

Космически съвет: Честито новолуние в Телец!

 

Близнаци 

Визуализирайте това: Вие сте главният изпълнителен директор на собствения си живот и това новолуние е вашето заседание на борда, за да планирате следващите си големи ходове. Независимо дали става дума за мечтаната работа или нов проект, сега е моментът да определите намеренията си и да се подготвите да ги подхранвате с любов. Вече обмисляте налична оферта? Не забравяйте да държите главата си на раменете си, за да можете да прецените какво *вие* печелите от даденото сътрудничество.

Космически съвет: Космосът поръсва сериозен магически прах върху вашата суматоха!

Рак
Знаеш ли какво казват, Рак! Когато една врата се затвори, друга се отваря. Това е нещо, което трябва да запомните, докато си проправяте път през сезона на Телец. Това, което възприемате като загуба, е просто създаване на пространство за нови идеи, възможности и изобилие, които да навлязат във вашето пространство. Доверете се на процеса на почистване и пречистване. Доверете се, че вашите духовни водачи работят с вас на всяка стъпка по пътя. Творчески казано, сега *не* е моментът да се въздържате. Време е да се отворите за безкрайната възможност за това, което можете да създадете съвместно с Духа. Само напомняне: вие сте ограничени само от вашето въображение.

Космически съвет: Това, което сега възприемате като загуба, е просто създаване на пространство за нови идеи, възможности и изобилие, които да навлязат във вашето пространство.

 

Лъв
Пустинята е плашещо място, но също така е и родното място на нови идеи и вдъхновение. Родното място на вашето ново *аз*, Лъвове. Така че, освободете се от идеята за съвършенство и вместо това прегърнете добродетелта на уязвимостта. Светът е красиво място, което копнее да бъде открито през призмата на страхопочитание и чудо. В сферата на любовта ви насърчават да изхвърлите контролните списъци. Не казваме, че трябва да казвате „да“ на всичко, което ви попадне. Ние просто ви напомняме да изберете гъвкавостта пред твърдостта и да си позволите да бъдете приятно изненадани по пътя.

Космически съвет: Когато се съмнявате, изберете гъвкавост пред твърдост.

Дева
Животът е постоянен процес на учене и това прави пътуването ни тук, в земното царство, толкова красиво! Но преди да хвърлите книгата с правилата през прозореца и да оставите вашия вътрешен бунтовник да поеме юздите, запознайте се с основите. Разберете насоките, преди да си дадете разрешение да играете. О, ако и когато възникне възможността да се учите от ментор или водач, който очаквате, просто кажете „да“!

Космически съвет: Научете правилата, преди да ги нарушите.

 

Везни
Ти си роден за това, Везни! Ти дойде тук, за да направиш това. Така че, не се стеснявай да претендираш за твоето пространство или да се показваш като най-смелата и ярка версия на себе си в големия, лош свят. Само напомняне: ти вдъхновяваш другите просто като си себе си. Въпреки това, е добре да се обградите с хора, които внасят лекота и яркост в живота ви и ви напомнят за магията, която пулсира във вените.

Космически съвет: Дойдохте тук, за да направите това. Заявете своето място!

Скорпион
Време е да отключите тайните на вселената или поне да започнете.Създайте уютен дзен кът в дома си, където можете да медитирате или да учите на спокойствие.

Космически съвет: Изучаването на метафизични теми е силно препоръчително в този момент.

 

Стрелец
Стрелец, това е вашето напомняне да запретнете ръкави и да прегърнете процеса. Независимо дали усвоявате ново умение, усъвършенствате страстен проект или надграждате кариерните си цели, новолунието в Телец ви напомня, че всеки експерт някога е бил начинаещ. Така че, бъдете търпеливи със себе си и процеса, докато отделяте времето, което ви е необходимо, за да овладеете занаята си. Имате ли настроение да направите този процес забавен и приказен? Настройте естетическо работно пространство, създайте плейлист, който ви държи мотивирани.

Космически съвет: Бъдете търпеливи със себе си и процеса.

Козирог
Точно сега чувствате, че вселената ви поднася двоен набор от предизвикателства. Не позволявайте обаче на обстоятелствата да ви разочароват. Знайте, че имате силата, смелостта, устойчивостта и мекотата да триумфирате над дадените предизвикателства. Говорейки за мекота, да бъдете груби, брутални или диви с хората около вас едва ли ще работи във ваша полза. Запознайте се с хората там, където са, разберете откъде идват и с какво могат да се сблъскат в този момент. Това е тайната за засаждане на семената на промяната, Козирог.

Космически съвет: Срещайте хората там, където са и разберете през какво преминават.

 

Водолей
Проблемът е, че прекарваме толкова много време в главите си. Прекарваме толкова много време, представяйки си най-лошия сценарий, а след това и още. Само една мисъл: какво ще стане, ако впрегнем цялата тази енергия, за да създадем нашата най-добра, най-разширена реалност? Докоснете се до силата на съзнателното създаване, Водолей. Започнете да визуализирате какво би било да наблюдавате как вашите мечти и желания приемат конкретна форма. Подслушано на космическата конференция: Вселената е на път да ви предложи курс по чудеса!

Космически съвет: Вселената е на път да ви предложи курс по чудеса!

Риби

Вие сте тук нарочно, Риби. Вие сте тук, защото ви е писано да бъдете тук, защото всяка молекула в мултивселената е заговорничила да бъдете тук. Така че, гордейте се както с израстването, така и с пътуването си. Признайте всички начини, по които сте убили демоните си и сте излезли победител. Нещо ни подсказва, че *току-що* започвате и че имате много, много планини за преместване по пътя!

Космически съвет: Вие сте тук, защото ви е писано да бъдете тук.