Начало Общество Хороскопът за 10 май: Близнаците да слушат интуицията си, съдбата е благосклонна...

Хороскопът за 10 май: Близнаците да слушат интуицията си, съдбата е благосклонна към Рибите

СПОДЕЛИ
Гороскоп от Астрору

Днес е 10 май 2022 г., 10-11 лунен ден , нарастващата Луна в Дева . Разположението на планетите през този ден показва благоприятно време за общуване и взаимодействие с близки, членове на семейството и роднини. Най-вероятно в отношенията с тях днес ще има повече топлина и хармония. В случай на кавга можете бързо да намерите начин да възстановите мира отново. Общуването с близките също ще ви даде повече самочувствие. Първата половина на този ден може да се счита за успешна за различни начинания, до голяма степен защото вашата оценка на собствените ви способности сега ще бъде възможно най-обективна. Втората половина на деня ще събуди фантазия, въображаемо мислене.

 

Овен ♈

Успехът днес е невъзможен без дисциплина. Ако сте художник на свободна практика и не сте обвързани с външни задължения, очертайте план за действие за себе си и не се отклонявайте от него при никакви обстоятелства. Заемайки подчинена позиция, опитайте се да изпълнявате възложените ви функции възможно най-съвестно, това е единственият начин да спечелите одобрение. Яжте навреме, празният стомах ще ви направи беден работник.

Телец ♉

Денят кани за общуване с уважавани хора, длъжностни лица, далечни роднини, представители на държавни агенции, жители на други градове и държави. Общуването с тях днес ще ви помогне да решите цял набор от задачи и в същото време да спечелите или укрепите личния си авторитет в средата, която ви интересува. Докато се радвате на успех, не забравяйте да следвате график и да държите здравето си под контрол.

Близнаци ♊

Днес, за всеки случай, трябва да се вслушате в неприятни предчувствия. Дори ако външно всичко върви перфектно, няма да ви навреди да играете на сигурно (например, да си осигурите някакъв финансов резерв или да получите съгласието на авторитетен човек). Когато общувате с представители на официални организации, бъдете изключително сдържани: вашето благополучие може да зависи от издръжливостта и дисциплината.

Рак ♋

Днес не бива да се ръководите от емоции и сляпо да разчитате на късмета. След като претеглите плюсовете и минусите, откажете се от ново начинание. Партньор или приятел може да ви подаде ръка за помощ, но това няма да е достатъчно. Непреодолима пречка за изпълнението на плана ви може да бъде лошото здраве, жилищен проблем, разногласия с близките, самота, липса на време или професионален опит.

Лъв ♌

Има само един начин да се справите с поставената днес задача: не пропускайте добри възможности и не отслабвайте самодисциплината. Може да се окажете под напрежение във времето. Ако други хора са ви подчинени, ще трябва да контролирате действията им. Но звездите ви напомнят да започнете от себе си. Оценете реалните шансове за успех и направете всичко възможно, за да го постигнете.

Дева ♍

Любовни авантюри, контакти с деца, творчески идеи може да са в центъра на вниманието ви днес. Отнасяйте се философски към разочарованията и не се спирайте на тях твърде дълго. Научете от събитията необходимите уроци и започнете да гледате към бъдещето. Не забравяйте за въпросите на професионализма и рекламата и вдъхновението ще дойде от само себе си. Сънуването за пътуване заедно ще помогне за подобряване на отношенията с любимия човек.

Везни ♎

Бъдете водени днес от принципа „правете каквото трябва – да става каквото ще“. Препоръчително е да се откажете от новите планове и да следите здравето си. Събитията от деня ще донесат много положителни емоции, ако доброто на вашето семейство, родина, близки хора е на преден план за вас. Възможно е да успеете да разрешите успешно проблемите, свързани с ремонта, връщането на комунални задължения, получаването на ипотечен кредит и плащането на квартира.

Скорпион ♏

Вашите тайни планове и изчисления може да не се сбъднат днес. Възможни са усложнения в семейните контакти, до пълно отчуждение. Тези неприятности извън дома ви ще бъдат компенсирани от щастлива комбинация от обстоятелства. Например, може да срещнете влиятелен, популярен човек.

Стрелец ♐

Днес пълната свобода в материалните въпроси е невъзможна. Въпреки това, правилната стратегия ще ви помогне да възстановите загубите и дори да увеличите състоянието си. Не се паникьосвайте, ако бъдете помолени да върнете дълг или да намалите разходите. Отличен буфер, който смекчава удара, могат да бъдат средствата, които сте натрупали или спечелили, както и предприетите по-рано мерки за запазване на имуществото (например застраховка за голяма сума).

Козирог ♑

Яркото вдъхновение и съмнението в себе си днес могат постоянно да се сменят. Погледнете реалистично на ситуацията. Това не е най-доброто време да се опитате да поемете професионална височина или да се разбирате с началниците си. Но страхотен ден за продуктивно творчество и за пълна наслада от радостите на живота. Не пробивайте през затворени врати, но и не отказвайте щедри аванси на капризно богатство.

Водолей ♒

Старата система от ценности днес може да се провали. Приемете го и се възползвайте максимално от ситуацията. Трябва да се вслушате в авторитетното мнение на родители или сънародници. Денят може да бъде важен, ако възнамерявате да смените местожителството си. В този случай ще трябва да направите избор между перспективите, които ви очакват далеч от дома, и предимствата, които оставяте у дома.

Риби ♓

Днес съдбата е благосклонна към вас. Пътят ви към бъдещия успех ще бъде по-често осеян с рози, отколкото осеян с тръни. Възможно е някои приятели да се отвърнат от вас, но поне един влиятелен съмишленик определено ще остане до вас. Може би ще получите морална или материална подкрепа от съсед, колега, близък роднина.