Начало Общество Хороскопът за 9 май: Телците и Девите да не стоят без работа,...

Хороскопът за 9 май: Телците и Девите да не стоят без работа, Лъвовете и Близнаците стават практични

СПОДЕЛИ
Гороскоп от Астрору

Днес е 9 май 2022 г., 9-10 лунен ден , нарастващата Луна в Лъв . Разположението на планетите през първата половина на този ден ще бъде благоприятно за общуване, малки разходки и пътувания. Днес ще бъде по-лесно да изразявате мислите и емоциите си, общуването ще придобие по-емоционален тон. През този период фантазията ще се засили. Също така се препоръчва да обръщате повече внимание на подканите на вътрешния си глас. Активизират се творческите способности в интелектуалната сфера. Втората половина на деня ще донесе повече активност, емоционален заряд, но настроението през този период може да бъде променливо. Важно е да се гарантира, че прекомерното желание за свобода не води до неразумни и прибързани действия.

Овен ♈

Днес трябва да се ръководите не само от собствените си оригинални идеи, но и от чувството за дълг към някого. По-добре в тези дни да предпочитате ясно определени задачи пред експерименти с неизвестен резултат. Каквото и да правите, опитайте се да действате по строг план, без да изпускате от поглед нито един важен детайл. Може да се наложи да се подчините на някой от по-старото поколение.

Телец ♉

Днес неприятностите ще ви заобиколят и плановете ви ще успеят без много усилия. Звездите обаче не препоръчват да седите без работа. Вашите качества като старание, последователност, практичност може да са търсени. През този период вашата нужда от комуникация и обмен на информация също започва постепенно да нараства.

Близнаци ♊

Днес е моментът да преразгледаме старата стратегия и леко да коригираме начина на мислене. Обстоятелствата ви тласкат към прагматизъм и благоразумие, карат ви да оценявате повече материалния компонент на живота. Желанието за промяна и тръпки се заменя с нуждата от надеждност и сигурност. Пригответе се да действате по-дискретно и  да проявявате въображение при решаване на неотложни практически проблеми.

Рак ♋

Можете спокойно да разчитате на разбирането и подкрепата на приятели, но също така не бива да подценявате възможностите на врага. Бъдете готови днес за факта, че вашият партньор в живота ще прояви непримиримост, ще се държи необичайно, ще се опита да окаже натиск върху вас или ще започне да ви манипулира. За да поддържате комуникацията с него комфортна, опитайте се искрено да споделяте целите му и да участвате в изпълнението на идеите му.

Лъв ♌

Днес обстоятелствата ви тласкат към практични и последователни действия, призовават към постоянство и решителност. За да реализирате това, което сте планирали, опитайте се да не извършвате случайни действия, ценете времето и материалните си ресурси. Подхождайте отговорно и системно към насърчаването на здравето, организацията на живота и провеждането на планирани събития. Прегледайте отново стратегическите планове.

Дева ♍

Днес имате ново самочувствие. Вашата стратегия става по-практична и последователна. Периодът на опасни експерименти се превръща в минало, отстъпвайки място на по-обмислени и балансирани начинания. Не стойте без работа, по това време ви е лесно да намерите подходящо приложение за вашите способности. Можете спокойно да създадете почва за разширяване на предишния кръг от контакти и попълване на знания.

Везни ♎

Домашната среда днес може да бъде един от основните източници на вътрешен стрес за вас. Може да има драстични промени в отношенията ви с родителите или брачния ви партньор или непредвидени промени в собствените им планове. Не са изключени неочаквани обрати по въпроси, свързани с ежедневието, недвижимите имоти, семейните и брачни планове, управлението на наследство или съвместно натрупаното имущество.

Скорпион ♏

Днес има висок стремеж към обмяна на мнения, за кратки целенасочени пътувания и придвижвания. Може да се наложи да посетите по-възрастни роднини или да посетите претъпкано място. Небрежните разговори, оцветени с лек хумор, вече ще са невъзможни. Най-вероятно комуникацията ще се проведе в неудобна или непредсказуема среда и ще бъде придружена не само от положителни, но и от отрицателни емоции.

Стрелец ♐

Днес настроението ви може да се окаже не толкова празнично, колкото делово и сериозно. По това време всички въпроси, свързани с планирането и финансирането, придобиват допълнително значение. На преден план могат да излязат дела, свързани с щети, застраховка на имущество, материални или морални ценности. Колективните интереси може временно да станат по-важни от личните.

Козирог ♑

Вашето настроение днес може да не е твърде розово. Може би ще придобие трагична конотация. Не са изключени внезапни кавги с домашните или остра реакция на тяхното поведение. Увеличава се вероятността от стрес, причинен от промени в дома, както и проблеми, свързани със сексуалния живот или борбата за влияние. За да не потънете в песимизъм, опитайте се да бъдете постоянно заети.

Водолей ♒

Днес може да се наложи да общувате с по-възрастни членове на семейството или длъжностни лица. Не отказвайте да изпълните дълга си, дори ако това означава временно да пожертвате други планове. Оригиналното и прогресивно мислене на този ден отстъпва място на спазването на традициите, мислите за бъдещето – потапяне в миналото.

Риби ♓

Днес не трябва да се страхувате от чуждата строгост. Благодарение на интуитивния си дар можете лесно да вземете ключа за точния човек. Може да се нуждаете от подкрепата на стар приятел. Възможно е да се наложи да посетите места с голяма тълпа от хора. От вашите съмишленици, както и от по-възрастните членове на семейството, трябва да се научите на издръжливост, организираност, решителност и способност да преодолявате трудностите.