Начало Политика Христо Калоянов с постоянна приемна в Панагюрище

Христо Калоянов с постоянна приемна в Панагюрище

СПОДЕЛИ
Постоянна приемна за граждани открива народният представител от ГЕРБ Христо Калоянов. Той ще се среща с граждани всеки последен понеделник от месеца от 17 часа в сградата на Общинска администрация. Първата приемна ще се проведе на 30 септември.

4 КОМЕНТАРА

  1. За съжаление подобни инициативи у нас се организират само с идеята да се събере информация за предизборните обещания и да се отчете дейност. И дори да се говори, нищо не се прави, НИЩИЧКО! И по-гадното е, е не е само при ГЕРБ, а масово. Управляващите ни са безкрайно далече от хората и реалния живот. И дори след безкрайно повтяряне да схванат, че са сгрешили в нещо, никога не го поправят, а само замазват ла*ното. За това и няма никакъв смисъл да се оплакваме. Какво разбраха напр. от февруарските ппотести? Дали случайно изгониха монополите?!? Обвиниха ни , че сме бедни – абсолютен абсурд! Интересно как те са станали богати, ама темата е друга.




    0



    0
  2. До Lora. 1. Да иде някой някъде трябва да знае това някъде къде е.Как Калоянов да иде до трибуната като той не знае как да стигне до нея.Той предишния ни депутат ( Белишки ) не можа да я намери да се изкаже за четири години ти сега искаш Калоянов за три месеца да я намери.2. Не може той да казва че имаме проблеми защото проблеми при управлението на Б.Б няма.3.А ако все пак намери трибуната и се изкаже и каже нещо не как трябва нали се сещаш че после бате разБОЙКО ще му дърпа много силно ушите.Ето ти три неща мила ми Lora които ми дават правото да мисля че това твое желание никога няма да се осъществи.




    0



    0
  3. И какво като отваря приемна ? И какво като ни изслуша проблемите да не би да зависи нещо от него и да ни ги реши.Той там е един послушник на Б.Б. и нищо повече.Иначе е депутат ( колко тежко звучи ) иначе отваря приемна ( о милия той колко се е загрижил за нас ).Лично ще се възползвам да го видя какви обещания ще даде как и за колко време ще ги изпълни.За мен отговора си го знам но ще ми е интересно да го гледам в очите как ще ме маже с мед и масло.




    0



    0