Начало Спорт Илия Анчев: Калпаков ми е прекалено скъп, за да го сменя

Илия Анчев: Калпаков ми е прекалено скъп, за да го сменя

65
0
СПОДЕЛИ
Илия Анчев

Илия Анчев-Iliq Anchev

„Въпреки лошите резултати през пролетния полусезон УС на Оборище реши да се довери отново на старши-треньора Танчо Калпаков“, заяви шефът на панагюрския клуб Илия Анчев пред „Пазарджишка Марица“.

„Танчо е наш, местен кадър, в който инвестираме вече няколко години. Действително през втория полусезон на отминалото първенство отборът пропадна от 4-то на 10-то място в крайното класиране след серия от загуби, но за това не е виновен само треньорът. Има и други причини, които са си между нас в клуба. От тази гледна точка взехме решение Калпаков да продължи да бъде старши-треньор на отбора. Ние му вярваме на 100 %-та и смятаме, че ще оправдае доверието ни“, каза Анчев.

Като цел пред Оборище УС е поставил класиране между 4-6-то място. Ако попаднем там накрая ще смятаме, целите за новия сезон за изпълнени, обяви шефът. Другата задача пред футболисти и треньори е връщането на публиката на стадион „Орчо вовйода”. През есента посещенията спаднаха, въпреки, че играхме срещи силни съперници и мачовете бяха интригуващи. Много ми се иска да върнем хората по трибуните, изрази надежда председателят на УС на Оборище.

Илия Анчев декларира, че бюджетът на на отбора е на 100 %-та подсигурен и футболистите могат да бъдат спокойни, че ще си получават парите навреме, както е било и досега.

Димитър КОМСИЙСКИ, „Пазарджишка Марица“