Начало Интервюта Илия Анчев: Най-важната цел на Оборище е да се спаси от изпадане

Илия Анчев: Най-важната цел на Оборище е да се спаси от изпадане

СПОДЕЛИ
Илия Анчев

Илия Анчев-Iliq Anchev

Силният човек в Оборище Панагюрище Илия Анчев е категоричен, че според него отборът ще може да се спаси от изпадане в Трета лига с една добра подготовка и няколко качествени попълнения през зимния трансферен прозорец.

Панагюрци се намират в много тежка игрова криза и отборът е на непривичното за него 15-о място в класирането с актив от 12 точки.

Все пак утехата за тима е, че под него се намира Левски Карлово, който има 6 точки по-малко.

Слабото представяне на тима доведе и до логична треньорска рокада и местният специалист и бивш играч на тима Танчо Калпаков бе заменен от едно доказано име като Емил Велев, който има шампионска титла като треньор на Левски. Всъщност той е последният треньор направил „сините“ шампион.

Мисля, че можем да се спасим. Вярвам в това. Според мен с една добра зимна подготовка и няколко качествени попълнения ще станем по-силни и ще се преборим за оставането си„, обяви Анчев.

Да, наистина, нещата не ни се получаваха, но не искам да виня никой. Все пак всеки прави грешки, както се казва. Остават още няколко мача до полусезона и силно се надявам, че ще успеем да вземем добър актив от точки в тях“.

„След това ще привлечем няколко качествени играчи и мисля, че през пролетния дял на шампионата ще изглеждаме много по-добре“.

Запитахме г-н Анчев и дали ако отборът се спаси от изпадане след това ще има доста по-сериозни амбиции, тъй като Емил Велев е доказателство, че тимът има цели.

Вижте, първата ни и основна цел за момента е да се спасим. Надявам се и вярвам, че ще го направим. След това ще говорим за други неща. За момента това е целта пред отбора – оставане в професионална Втора лига„.

football24.bg

1 КОМЕНТАР