Начало Без категория Илия Анчев обяви, че се оттегля от управлението на „Оборище“

Илия Анчев обяви, че се оттегля от управлението на „Оборище“

СПОДЕЛИ
Илия Анчев
Илия Анчев се оттегля от управлението на ФК „Оборище“. Това стана ясно от публикувано от негово име обръщение в официалната страница на клуба във фейсбук. Публикуваме текста без редакторска намеса:
„След тридесет и три години в управителния съвет на ФК “Оборище” и единадесет години начело / с едногодишно изключение в периода 2017-2018,когато представителния отбор изпадна от втора лига/ се оттеглям от управлението на клуба. Причините са ,че не получавам необходимата подкрепа и отношение от страна на кмета на община Панагюрище.Изпращани сме “ да вървим да играем в други общини”, беше наредено да се свалят рекламните табла на спонсорите на стадиона. Тук трябва да се търси и причината за липса на договор за спонсорство на клуба с букмейкърска компания.През всичките тези години вложих много страст ,емоции и отговорност за съдбините на панагюрския футбол,а сега у мен се настани разочарование и не виждам смисъл да продължавам в такава обстановка.Горд и щастлив съм,че в този период под мое ръководство “Оборище” записа най-големите успехи в историята и историческото влизане във втора професионална лига.Нито веднъж не предадох честта на клуба.”Оборище” се ползва с уважение и е символ на коректност във футболните среди.Оттеглям се от управлението без финансови задължения на клуба към футболисти,треньори,НАП,доставчици и други.
Искам да благодаря на всички футболисти,треньори,административно -помощен персонал за усилията,труда и отдадеността за успехите на клуба.Благодарност и на спонсорите “Асарел-Медет”, Община Панагюрище и “Бунай” без които съществуването и успехите на клуба бяха немислими.И не на последно място на моето семейство за разбирането и подкрепата през всичките тези години.Оставам фен на “Оборище”.
Само “Оборище “ !
05.06.2023 г.-Илия Анчев
 Илия Анчев обяви, че се оттегля от управлението на „Оборище“