Начало Спорт Илия Анчев подаде оставка като председател на УС на ФК “Оборище”

Илия Анчев подаде оставка като председател на УС на ФК “Оборище”

СПОДЕЛИ
Илия Анчев

Илия Анчев-Iliq Anchev

На проведено заседание на Управителния Съвет на ФК“ Оборище-Панагюрище“,председателят на УС Илия Анчев депозира оставка поради лични причини.

Илия Анчев стана председател на „Оборище“ през 2012 година, като бе избран единодушно с 24 „за“.

През 2015 година Анчев влезе и в управата на Професионалната лига.

Начело с Анчев панагюрският тим записа и своя най-голям успех до момента. През сезон 2014/15 г. „Оборище“ печели първенството на Югозападната „В“ група и от сезон 2015/16 е участник в „Б“ група.

УС на ФК „Оборище“ взе решение да се проведе редовно Общо Събрание на клуба на 9 февруари 2017 година от 17.30 часа в „Камерна зала“ на „Театър дом паметник“ в град Панагюрище.

3 КОМЕНТАРА

  1. В рубриката: „Още спорт“ в коментар по темата „FOOTBALL24: Силна оценка за Кокала!“ изказах твърдението относно зависимостта на авторитета на треньора и отбора от качеството на системата – ЧОВЕКА С ПАРИТЕ, КОЛЕКТИВъТ на играчите и способността на треньора да създаде хармонична психологична атмосфера. Когато тази система „заскърца“ идва ред на оставките и хулите за некадърност. Некадърни няма. Нито Калпаков, нито Анчев са некадърни. Вината е в ЧОВЕКА С ПАРИТЕ!. Кагато парите, а не разумът са водещи, когато липсват играчи с дух и сърце (а тук идва основният мотив – местни играчи и търпение на основата на което да се създаде атмосфера за приемственост и устойчиво развитие) налице са оставки и временни „успехи“. Така, че това което се случва с ПФК Оборище е една позната сага в спорта „ръководен“ от идеите на олигархията!




    0



    0