Начало Общество Инспектират новата спортна зала преди „BG Open Asarel 2015”

Инспектират новата спортна зала преди „BG Open Asarel 2015”

СПОДЕЛИ

table-tennis-trainingУправителят на турнирите към Международната федерация по тенис на маса Карл Джиндрак и ръководителят на турнира „BG Open Asarel 2015” Вики Елефтериаде ще инспектират в периода 4-6 март новостроящата се спортна зала в Панагюрище „Арена „Асарел-Медет”“.
Освен с условията в спортното съоръжение, гостите ще се запознаят с местата за настаняване, инфраструктурата и други задължителни изисквания около организирането и провеждането на турнира в Панагюрище. „Арена „Асарел-Медет” ще бъде домакин на първото издание на турнира „BG Open Asarel 2015”, който през тази година е включен в календара на световната федерация по тенис на маса.
Състезанието е насрочено за периода 19-23 август и се очаква да привлече в Панагюрище елита на международния тенис. По повод предстоящата инспекция председателят на Управителния съвет на турнира Иван Александров съобщи, че се очаква с инспектиращите да бъде подписан и договорът с международната федерация за провеждането на първото издание на турнира.