Начало Общество Ивайло Рачев: Преговаряме с три „Златни топки“ да дойдат в Панагюрище

Ивайло Рачев: Преговаряме с три „Златни топки“ да дойдат в Панагюрище

СПОДЕЛИ

Носител на „Златната топка“ почти сигурно ще бъде гост на турнира „Асарел Медет“ в Панагюрище в края на годината. Това разкри в предаването „От дузпа в тъч“ на Sportal TV управителят на дружество „Доминант“ Ивайло Рачев.

„И тази година ще има турнир отново към края на годината в Панагюрище. Отново в „Арена Асарел“, най-вероятно през ноември. Да се надяваме, че ще дойдат още по-големи звезди. В момента преговаряме с трима носители на „Златната топка“. Докато няма яснота, няма как да кажем за кого става дума, но всеки може да си погледне преди Кристиано и Меси кои са и да прецени”, каза Рачев.

Ивайло разказа също така, че камповете на Милан в България се развиват отлично и през тази година ще има три сбора на деца под патронажа на „росонерите“.

„Тази година предстои едно горещо лято. Ще има три кампа на Милан. Първият е още другата седмица в Панагюрище. Вторият е от 2 до 7 юли в Несебър, а третият от 6 до 11 август отново там. Следващата голяма наша цел е създаването на Академия на Милан в България, но има време да обявим подробности“.