Начало Спорт Иван Атанасов е новият старши-треньор на ФК „Оборище“

Иван Атанасов е новият старши-треньор на ФК „Оборище“

СПОДЕЛИ
Реклама
финанси

ФК "Оборище"- Панагюрище ще стартира пролетния полусезон с нов наставник. Това стана ясно снощи, по време на заседание на ръководството на клуба, на което бе представен новият треньор Иван Атанасов. Той е бивш вратар на Локомотив (София), Спартак (Варна) и Академик (София), бил е треньор в екипа на Добромир Жечев в Саудитска Арабия. Треньорският му стаж е свързан  с отборите на Конелиано, Спортист (Своге), Пирин (Гоце Делчев) и Добруджа. Основател и треньор във футболната школа за деца "Интер" – София. Притежава УЕФА ПРО лиценз.

По време на срещата си с клубното ръководство, Атанасов представи вижданията си за развитието на "Оборище", както и идеите си относно бъдещето на детско-юношеската школа на местно ниво. Оценката за работата на досегашния старши-треньор Георги Куцовски е положителна, но предвид новите цели пред отбора, се налагат   промени, коментираха от ръководството.
Подготовката на отбора започва на 14 януари, като се обмисля вариант за лагер в края на януари или началото на февруари.