Начало Спорт Иван Атанасов изведе „Оборище“ на първа тренировка (ВИДЕО)

Иван Атанасов изведе „Оборище“ на първа тренировка (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

Първата тренировка на ФК “Оборище” за пролетния полусезон от първенството на ВПЛ се проведе днес, 8 януари, на стадион „Орчо Войвода“ в Панагюрище.

Новият старши-треньор на „воеводите“, Иван Атанасов, изведе група от 21 футболисти. Негови помощници са Радо Боянов и Биян Саид. Подписани са договори с Илия Карапетров от „Ботев” Враца, Емил Колев от „Ботев” Гълъбово, има и преотстъпени двама футболисти от „Витоша” Бистрица – вратар и халф.

С отбора се разделиха Росен Андонов, Цветомир Цонков, Георги Нетов, Илия Джамов, Костадин Аджов, Боримир Карамфилов.

„Вярвам, че ще постигнем по-добри резултати и имаме реална възможност да бъдем сред първите шест в класирането. Смятам, че треньорът и помощниците му ще се справят с подготовката на отбора и ще бъдем конкурентни на първите„, коментира председателят на Управителния съвет на ФК Оборище Стоян Байряков.

По отношение на бившия треньор Ангел Славков, Байряков заяви, че отношенията му с клуба все още не са приключили. Той допълни, че от Славков е поискано да направи анализ на срещите, но такъв той не е представил. Вместо да потърси диалог, той си е взел болничен, за който ще бъде поискана проверка.

До момента са договорени следните контроли:

  • 20.01 Оборище – ФК Борислав Първомай
  • 24.01 – неуговорена все още
  • 27.01 – Оборище -,,Марица“
  • 02.02 Оборище – Гигант “Съединение”
  • 06.02 Оборище – ,,Атлетик“ Куклен
  • 10.02 ,,ЦСКА-София“ – Оборище /на стадион ,,Българска Армия“ / ;
  • 17.02 – ,,Хебър“ – Оборище / в Пазарджик/

Местата за провеждане на срещите ще се уточняват допълнително в зависимост от атмосферните условия, с изключение на мачовете с ЦСКА-София и Хебър.

СНИМКИ ОТ ТРЕНИРОВКАТА