Начало Бизнес Иван Белишки и Иван Петров с почетен знак „За заслуги към „Асарел-Медет“

Иван Белишки и Иван Петров с почетен знак „За заслуги към „Асарел-Медет“

Признанието на ръководството и колегите си заслужиха още 107 работници, диспечери, технолози, механици, енергетици, началник-смени, специалисти и мениджъри, определени от колегите си за носители на званието „Най-добър в професията“

СПОДЕЛИ
Асарел-Медет

Иван Белишки и Иван Петров получиха почетни знаци. Общо 236 асарелци получиха награди за професионализъм и лоялност

Двама Ивановци бяха удостоени след решение на Управителния съвет с най-високото фирмено отличие „За заслуги към „Асарел-Медет“. Носители на престижното звание са инж. Иван Белишки – главен инженер „Минно планиране“, и Иван Петров – техник на електрически машини и апарати. Според утвърдения регламент лауреатите са избирани за „Най-добър в професията“ поне пет пъти в последното десетилетие и имат най-малко 20 години непрекъснат трудов стаж в компанията.
Признанието на ръководството и колегите си заслужиха още 107 работници, диспечери, технолози, механици, енергетици, началник-смени, специалисти и мениджъри, определени от колегите си за носители на званието „Най-добър в професията“.


Призовете за лоялност бяха присъдени на 129 работещи в дружеството, които през 2019 година навършват 25, 30, 35 или 40 години непрекъснат трудов стаж в „Асарел-Медет“АД или дъщерните дружества.


Специално изработените плакети бяха връчени на 20 август по време на стилна церемония в зала „Арена Асарел“, а семействата и близките съпреживяха този паметен за всеки момент.
„Вие сте най-голямото богатство на компанията. Нека всеки един от нас да мисли най-доброто не само за себе си, но и за колегата, съседа, Панагюрище и България“, заяви в приветствието си председателят на Надзорния съвет Димитър Цоцорков. Изпълнителният директор и председател на Управителния съвет инж. Делчо Николов благодари на наградените за професионализма и лоялността. „Познавам лично всеки от Вас и съм горд, че сте пример за останалите“, обобщи той.

Стенли, Графа, Мария Илиева и Стефан Илчев ще пеят любими български песни за Деня на миньора


Присъстващите имаха възможност да видят малки видео портрети на свои колеги, събрани в лентата „Ръце и сърца“, която бе прожектирана по време на церемонията. Допълнителна пъстрота и настроение в тържеството внесоха танцьорите от Клуб по спортни танци „Импулс“, а обща снимка пред зала „Арена Асарел“ съхрани за фирмената история над 200 щастливи лица.

АсарелНагради