Начало Любопитно Иван Иванов тръгва на турне с Филип Киркоров

Иван Иванов тръгва на турне с Филип Киркоров

СПОДЕЛИ

655-402-filip-kirkorovРуската естрадна звезда с български корен Филип Киркоров е избрал да работи с панагюрската фирма „Огнена хризантема“ за  лятното си турне в България. Това съобщи за ПИА президентът на фирмата Иван Иванов, който заедно с екипа си ще се грижи за пироефектите по време на турнето. То тръгва на 28 юни през Бургас (Летен театър), 30 юни – Варна (Летен театър), 3 юли – Велико Търново (ДКС), и 5 юли – София (НДК). Киркоров ще представи спектакъла „Другой“ в Бургас, Варна, Велико Търново и София, съобщиха организаторите от „Дегрис“.

Преди две години певецът препълни концертните зали у нас на лятното си турне тогава. „Другой“ е грандиозен като визия, техника и замисъл.

В шоуто е използвана 3D-технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни, анимационни и компютърни ефекти.

Сцената е на шест нива, а един от най-ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центрофуга, подобна на космически модул.

По време на шоуто Филип Киркоров и балетът сменят повече от 20 визии.

Мултимилионното шоу „Другой“ е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма, създавана от Филип Киркоров, отбелязват организаторите.