Начало Политика Изборът на Реформаторския блок за кандидат-кмет на община Панагюрище е Пламен Търкаланов

Изборът на Реформаторския блок за кандидат-кмет на община Панагюрище е Пламен Търкаланов

СПОДЕЛИ

plamenИзборът на Реформаторския блок за кандидат-кмет на община Панагюрище е Пламен Търкаланов. Това бе решено снощи (10 август 2015 година), след сериозни дебати и обсъждане на 6 номиниции за поста на достойни и уважавани личности в града.

Търкаланов е икономист по професия и към момента е главен счетоводител на „Завод за оптика“ ООД. Той има опит в местното самоуправление  като общински съветник от квотата на НДСВ в мандат 2003-2007 и е участвал в надпревара за кметския стол. Сред критериите, с които той спечели доверието на своите съпартийци, са професионализмът, умение за работа в екип,  уважението, с което се ползва сред колеги и съграждани, увереността в собствените сили и възможности, уравновесен характер, почтеност  и чисто минало.

Търкаланов е подкрепен единодушно от широкопредставения на събранието снощи Рефрматорски блок. В негова подкрепа се изказаха и останалите номинирани, като заявиха активното си желание за участие в кампанията.

Един от предложените за кандидат-кмет Ясен Христов бе избран за председател на предизборния щаб.

В проекта за листа за съветници са включени хора с различни професии, личности със знания, възможности и компетентности за решаване на различни проблеми в града. Листата с общинските съветници ще бъде окончателно оформена и обявена в близките дни.