Начало Препоръчани Къде може да залагаме на световното по футбол?

Къде може да залагаме на световното по футбол?

СПОДЕЛИ

Световното първенство е най-очакваното събитие в целия свят както от младите, така и от по-възрастните фенове. В този период, един месец светът е футбол и цялата еуфория е около настоящите и предстоящи срещи. Потребителите, обичащи риска и адреналина, искат да извлекат реални дивиденти, възползвайки се от специалните предложения за залози на популярните букмейкъри. За тях от Palms Bet споделят възможните места за залагания.

Кога започва световното по футбол?

Началото на първенството е насрочено за 20-ти ноември 2022 г. в Катар. Първата среща ще се изиграе между домакина и Еквадор на стадион „Ал Байт“. Финалът ще се състои на 18 декември 2022 г. на стадион Лусаил, а продължителността на цялото събитие е 28 дни. За първи път световното ще се играе през зимата и в страна от арабския свят.

световно по футбол 2022Кой букмейкър е подходящ за залози на световното?

От Palms Bet са на мнение, че всички големи онлайн оператори у нас ще предложат залози и коефициенти за отделните футболни събития в рамките на първенството. В България вече има десетки утвърдили се доставчици, които ще се надпреварват за вниманието на потребителите по време на световното и ще ги привличат чрез различни апетитни предложения. Това дава възможност на всеки играч да сравни отделните оферти и да подбере най-изгодните за него:

  • надеждност – поради популярността на онлайн залозите се появиха много съмнителни и доказано измамни провайдери, целта на които е само да вземат парите;
  • популярност – преди регистрацията с всички нужни данни, проверете популярността на оператора в интернет и какви са потребителските мнения за него;
  • размер на коефициентите – всеки отделен букмейкър предлага различни ставки за залози. По-високите коефициенти създават предпоставки за по-големи печалби, което пропорционално нараства с поетия риск от загуба;
  • разнообразие от възможности за депозити – легалните и уважаващи себе си оператори предлагат множество възможности за депозит.

Какви залози са популярни в периода?

От Palms Bet са на мнение, че сред най-предпочитаните видове залагания са тези на брой голове, дузпи, асистенции. По популярност не отстъпват и тези за победител в срещата, дали тя ще завърши с точен, равен резултат или ще има дузпи? Разбира се, това е само част от списъка на предложенията. В допълнение, клиентите ще са стимулирани и с различни допълнителни бонуси и изгодни предложения. От Палмс Бет съветват, при игра за бонус, предварително да се запознавате с условията.