Начало Спорт Калното дерби на децата на „Оборище“ завърши с победа (ВИДЕО)

Калното дерби на децата на „Оборище“ завърши с победа (ВИДЕО)

83
3
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

obor-deca

Децата на „Оборище“ надвиха с 9:0 тима на “Брацигово”, в мач от XIII кръг на ОФГ Пазарджик. Тежкият терен, съпроводен с неспиращия дъжд, не попречиха на „войводите“ да покажат най-доброто от себе си и да вземат трите точки.

Въпреки, че топката често подвеждаше играчите, поради множеството локви, точни във вратата на „Брацигово“ бяха Митко Димитров с 4 гола, Даниел Нанчев, Иван Иванов, Лука Гугов, Радостин Маслев и Кристиян Димитров с по 1 гол.

Поради студеното време, от управата на клуба раздаваха топъл чай на зрителите и на футболистите на двата отбора.

Още снимки от мача можете да видите в нашата фейсбук страница.

 

3 КОМЕНТАРА

  1. Най жалкото е,че при сегашните инвестиции, най високи в историята на панагюрския футбол, нещата са по зле в детско-юношеския сектор отпреди 25 години…Давате ли си сметка, върнахте панагюрския футбол в миналия век, защото панагюрският футбол започва и свършва с детско-юношеските гарнитури те са бъдещото и миналото, другото се забравя..Ма той Паисий си го е казал някога…




    0



    0
  2. И аз да благодаря за Прекрасните условия, които създадохте!!!
    Хайде сега някой да ми отговори на въпроса колко по-зле може да стане? Защо нашите деца не заслужават да играят офиц. мачове на офиц.терен? Колко може да навредят на „перфектния“ Ви терен 25-30 кг? Иначе на изкуственото игрище може да тренира мъжкия отбор ежедневно…..???Не че им е нужно!
    А децата два пъти месечно – не…???? Ей ! – финансово май не ви изнася да има детски школи? Ако може ей така направо готови професионалисти да ви се снесат наготово ще е най- добре?
    Ама не разбрахте, че това са Нашите деца-от нашия град? Не са Вносните Ви играчи, господа отговорни за организацията……???




    0



    0