Начало Бизнес Канят фирми от цялата страна на LIEBHERR Business Run Plovdiv

Канят фирми от цялата страна на LIEBHERR Business Run Plovdiv

СПОДЕЛИ

Отборът – победител получава хладилник за офиса, а всеки участник – специален подарък

Най-голямото фирмено състезание – LIEBHERR Business Run Plovdiv ще се проведе за втори път в Пловдив на 7 октомври /неделя/ 2018 г. от 10 часа.

Едно от най-мащабните аматьорски спортни събития стартира през 2013 г. в Бизнес Парк София, а през 2017 г. се реализира за пръв път и в Пловдив. През 2018 г. в София участваха повече от 1200 души от над 100 топ фирми.

Организатори на събитието са Спортен клуб „Бегач“ и LIEBHERR. Партньори са SBTech, SportPass, Пощенска банка и Vivacom. Състезанието се провежда с помощта на „Клъстер Тракия икономическа зона“.

Business Run е най-големият тийм билдинг в България. Представлява щафетно бягане за отбори от фирми. Всеки отбор е от 4 души и всеки участник избягва 4 км преди да предаде щафетата на колега. Маршрутът е около завода на LIEBHERR, като 1 обиколка е 2 км. Трасето няма изкачване/спускане. Заводът на LIEBHERR се намира в „Тракия икономическа зона“ до магистрала „Тракия“, на 80 минути път от София и 10 от центъра на Пловдив.

Всеки участник в LIEBHERR BUSINESS RUN ще получи специален подарък от Begach. Както и ще може да се включи в скара/бира партито след финала.

Отборът – победител печели хладилник за офиса от LIEBHERR.

Всички желаещи фирми от цялата страна могат да запишат отбор на сайта на събитието: https://plovdiv.businessrun.bg/Една фирма може да запише по няколко отбора. Компаниите от „Тракия икономическа зона“ може да ползват 10% отстъпка за участиекато напишат код „trakia10“ при регистрацията.

Цените за участие са 180 лева (без ДДС) на отбор от 4-ма състезатели при записване до 31 юли, 240 лева /без ДДС/ – до 31 август, 300 лева /без ДДС/ – до 30 септември и 360 лева /без ДДС/ – до 6 октомври.

Събитието е благотворително и 30% от стартовите такси се даряват на 2 каузи, които са свързани с региона:

  • Пловдивския център за деца и родители към фондация „За нашите деца“
  • Центъра за психологически консултации „Феникс“, Пловдив

Освен основното състезание, ще има и Kids Run Business – състезание + лекоатлетическа тренировка за деца от 4 до 16 години, подготвено по програмата на международната лекоатлетическа организация – IAAF Kids’ Athletics. Регистрацията за Kids Run Business е индивидуална и отделна от голямото състезание.

„Най-големият тийм билдинг в България“ спомага за създаване, както  на социални контакти и партньорства, така и на професионални, убедени са организаторите.