Начало Интервюта Катя и Георги: Обичайте се! Единствено любовта осмисля живота!

Катя и Георги: Обичайте се! Единствено любовта осмисля живота!

СПОДЕЛИ

„Всичко, от което се нуждаем, е… Любов!“ са казали Бийтълс и толкова са прави. Любовта може да бъде открита на много и най-различни места – тя е в действията ни, в думите ни, в мислите ни. Светът се опитва да ни направи все по-цинични, да ни смачка и да ни откаже от любовта, но тя винаги се връща в нас – по-силна и по-красива!

16736191_1550643704964950_1159752823_n

Пример за красива и силна любов са Катя Шаркова и Георги Нетов. Тяхната приказка започва преди повече от година, но химията между тях не е изчезнала, а любовта витае във въздуха около тях. Те са млади, харизматични и са силно влюбени един в друг.

Запознават се на стадиона в Панагюрище. По това време има мач на панагюрския тим, в който Георги е водеща фигура, а Катя наблюдава играта от публиката. Погледите им се срещат и искрите между тях пламват.

„Точно в този момент времето сякаш спря“, спомня си Георги. „Веднага разбрах, че това е Той“, допълва Катя. И двамата са категорични, че любовта им се е родила от пръв поглед и са намерили един в друг сродната си душа.

На какво държите най – много във връзката си?

Катя и Георги: За нас най-важно е взаимното уважение, а всеки ден е като първия, изпитваме любов и си имаме пълно доверие, което е от огромно значение за една връзка.

Какво е за вас любовта?

Георги: Любовта е магия! Благодарение на това вълшебство няма нещо, което да е невъзможно да се направи, нещо което не може да се усети или почувства.

Катя: Пеперуди в стомаха! Любовта ни кара да се усмихваме, да се радваме и да оценяваме малките неща в живота! Всеки един момент с любимия става специален!

С коя песен свързвате любовта и защо?

Катя и Георги: Има различни песни, които свързваме с определени наши моменти, не бихме могли да откроим само една, която да обобщава всичко.

Каква е тайната на любовта ви? Как съумявате да поддържате огъня помежду си?

Катя и Георги: Различни сме и се допълваме. Това е нашата тайна! Всеки ден, прекаран заедно, е предизвикателство, изненада и сбъдната мечта!

15747637_1505788286117159_6301813878775371229_n

Какви са плановете ви за Свети Валентин?

Катя и Георги: Това ще бъде поредният ден, изпълнен с любов, в който ще докажем чувствата си.

Мислите ли, че любовта трябва да се празнува един път в годината или щом човек е влюбен, за него всеки ден е празник?

Катя и Георги: Категорично не! Любовта е празник всеки ден, тя се храни всяка минута, всяка секунда … Трябва да даряваме любов постоянно!

Какво бихте пожелали на себе си и всички влюбени двойки?

Катя и Георги: Обичайте се! Единствено любовта осмисля живота! Ценете я!