Начало Култура Киноафиш: Гледаме премиерния „Привличане“ на 3 март

Киноафиш: Гледаме премиерния „Привличане“ на 3 март

СПОДЕЛИ

ПРИВЛИЧАНЕ– 2D Премиера
Жанр: Комедия, Романтичен
Държава: България /2018/
В ролите: Яна Маринова, Владимир Пенев, Клои Рахал, Башар Рахал, Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева, Николета Лозанова, Радина Боршош, Живко Симеонов, Живко Сираков

Дата:03.03.2018 г. (събота)
Час: 19:00 часа
Цена на билета: 5,00
Младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците – обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева).
Повереният на Лора 12-ти клас също е изправен пред проблеми. Диана (Луиза Григорова), дъщеря на основния спонсор на елитното училище ( Башар Рахал), е красива и секси лигла, която не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което да не може да се купи със секс или пари. Дори това да е гаджето на най-добрата й приятелка Соня (Радина Боршош). Манипулациите на Диана водят до разразяването на скандал, в центъра на който е секс клипче с нейни съученици, заснето в танцовата зала на Лора Ангелова. Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика – Калин Соколов (Александър Сано). Училищните връзки неизменно ще го оплетат. Чия страна обаче ще избере той?
Месец преди абитуриентския бал на своя клас, Лора Ангелова ще трябва да докаже на всички, че верният избор винаги е по-труден, но си струва!

ГНОМЧЕТА ВКЪЩИ– 3D Премиера
Жанр: Анимация
Държава: САЩ, Великобритания, Канада / 2017 /
Дата:03.03.2018 г. (събота)
Час: 16:30 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Когато Клоуи пристига в новата си къща, за нея това е поредното досадно преместване от един град в друг, наложено от работата на майка й. Новата им къща е странна и Кло е отегчена. Но всичко се променя в мига, в който тя открива таен вход към таванско помещение, което се оказва команден център. На група градински гноми, които са поели на плещите си опазването на Земята от инвазия. Защото къщата е построена върху древен портал към друго измерение и ако гномите и техния вълшебен кристал ги няма, злите Трокси ще нахлуят и разрушат живота на планетата ни. Говорещи градински украшения, зли същества от друго измерение, досаден съсед-зубър, проблеми с групата на „готините“ в училище още от първия ден. Всичко това изглежда като лош сън за Кло, но тя все още нищо не е видяла. Защото истинското парти започва, когато момичето неволно изгубва свещеният кристал-пазител. Сега тя трябва да направи своя избор – да се опита да се скрие или да се обедини с градинските гноми и съседа-зубър и заедно да спрат злите Трокси.
Очаква ви едни изпълнен с екшън и смях филм, в който нищо не е съвсем това, което изглежда.

 

 

НОЩНИ ИГРИ – 2D Премиера
Жанр: Комедия, Екшън
Държава: САЩ /2018/
В ролите: Шаран Хорган, Били Магнусен, Ламорн Морис, Кайл Чандлър, Майкъл Хол, Джеси Племънс, Джейсън Бейтман, Рейчъл Макадамс
Дата:28.02.2018 г. (събота)
Час: 18:45 часа
Цена на билета: 5,00
Макс (Джейсън Бейтман) и Ани (Рейчъл Макадамс) са вманиачени геймъри, които вечно се съревновават и никога не пропускат седмичната вечер на игрите с близките си приятелски двойки. Когато на гости пристига харизматичният и мистериозен брат на Макс – Брукс, който им е приготвил специална изненада, вечерта на игрите се превръща в детективско парти с фалшиви похитители и федерални агенти. Отвличането на Брукс е част от играта, нали? Шестимата амбициозни играчи се впускат в шеметна надпревара да разрешат мистерията и да спечелят специланта награда, но постепенно осъзнават, че нито играта, нито Брукс са това, което изглеждат. В продължение на една хаотична, дива нощ шестимата приятели се изправят пред неочаквани препятствия, които водят до още по-неочаквани обрати. Без правила, без резултати и без ясна представа кои са истинските участници в играта, те или ще преживеят най-вълнуващата нощ в живота си…или за тях игата ще приключи.