Начало Общество Клиентите на EVN, които днес посетят офис на дружеството, ще получат подарък...

Клиентите на EVN, които днес посетят офис на дружеството, ще получат подарък за Световния ден на потребителите

СПОДЕЛИ

EVN-България1

Клиентите на EVN, които днес посетят офис на дружеството, ще получат подарък за Световния ден на потребителите – 15 март. Подаръкът е тематичен – специално издадена книжка с пожелания към семейство и приятели.

Междувременно компанията продължава да развива дистанционните си услуги. Над 177 000 клиенти на EVN вече са избрали да получават безплатни SMS и имейл известия за стойност на своята фактура и пропуснат срок на плащане. Данните показват все по-голяма популярност сред клиентите на онлайн услугите на дружеството.

С лесна регистрация през интернет клиентите получават безплатно ежемесечна стойност на консумираната електроенергия, отчетен период и срок за плащане.

Също така се предоставя и информация за евентуално предстоящо прекъсване на електрозахранването, в случай че е пропуснат срокът за плащане. Известието се получава най-малко 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на сроковете за плащане и свързаното с това преустановяване на захранването.
Друга онлайн услуга е плащане на задължения чрез платформата „EVN Онлайн плюс“. Всеки регистриран в платформата клиент има достъп архив за своите фактури за 13 месеца назад и графично представяне на консумацията и стойностите на фактурите по месеци.

Пазарджишка Марица