Начало Общество Клиентка на Водното: „Очаквах градоносен облак,а ме огря слънце“

Клиентка на Водното: „Очаквах градоносен облак,а ме огря слънце“

СПОДЕЛИ
търси се стар приятел

Email-Opens-460x306Изключително рядко получаваме на редакционния ни имейл подобни писма , съдържащи думи на благодарност. Публикуваме писмото на госпожа Ганка Карабойчева – Петрова.

„Искам да споделя възхищението си от една жена,административен служител на „В и К“ -Панагюрище,а именно Лидия Кирилова. Живея в гр.Пазарджик,но имам наследствен имот в с.Попинци. Като потребител на В и К – услуги се наложи да получа отговор на възникнали въпроси,относно смяна на водомер. Качвам се в колата/намирам сградата на дружеството след любезно съдействие на местен жител, аз бавно,с някакво предубеждение,заседнало в гърлото ми,се изкачвам към тази важна институция,очаквайки да видя изнервени,гневни,намръщени служители и о,какъв“шок“,за първи път през живота ми се почувствах ,,у дома,, а не като крадец! Още от инкасо служителката бях упътена любезно,минавайки през усмихната хигиенистка,която съвестно си вършеше работата,но ме удостои с внимание и ето ме пред вратата на г-жа Лидия Кирилова.Очаквах градоносен облак,а ме огря слънце.Внимателна,любезна,търпелива,приемайки с разбиране въпросите ми. Защо всички не бяха като нея,бихме изплували от дъното! Такива хора са нужни на всички институции! „В и К“ -Панагюрище има късмет с такива служители!Благодаря ви госпожо Кирилова!Желая ви здраве и енергия!

С почит: Ганка Карабойчева-Петрова

1 КОМЕНТАР

  1. Здравейте,
    Аз също имах удоволствието да реша подобен проблем с г-жа Лидия Кирилова. Цялата консултация,справки и подготовка за подмяна на водомер направих с три телефонни обаждания, в рамките на 1 час. Бях търпеливо и любезно обслужена, както и получих подробна информация за възможностите за решаване на проблема. Специално ще отбележа, че последното телефонно обаждане се оказа в обедната й почивка, за което разбрах в края на разговора.
    Благодаря за доброто обслужване!

    Цветанка Богоева




    0



    0