Начало Общество Кметът Белишки подписа заповедите за секциите и местата за списъците

Кметът Белишки подписа заповедите за секциите и местата за списъците

СПОДЕЛИ
Общинският съвет

BОбщина Панагюрище започна организационно-техническата подготовка за произвеждане на избори за народни представители в 43-то Народно събрание на Република България, съобщават от общинска администрация.

В законоустановения срок, със заповеди от 12 август 2014 година на кмета Никола Белишки, са образувани избирателните секции на територията на общината, утвърдени са техните номерации, обхват и адрес, определени са местата за обявяване на избирателните списъци, както и екип от длъжностни лица, който осъществява организационно-техническата подготовка на изборите.

Заповедите (Заповед №529 от 12.08.2014 г. – Образуване на избирателни секции с обхват на улици и жилищни номера и определяне на места за гласуване; Заповед №530 от 12.08.2014 г. – Определяне на екип за осъществяване на организационно-техническата подготовка на избори за народни представители в 43-то Народно събрание; Заповед №533 от 12.08.2014 г. – Определяне на мястото за обявяване на избирателните списъци) са публикувани на сайта на Община Панагюрище в меню “Парламентарни избори за 43 НС”, където ще бъдат обявявани всички последващи материали, свързани с предстоящите на 5 октомври 2014 година избори, информират от общината.