Начало Парламентарни избори 2017 Кметът на Бъта Георги Александров: „Нека се обединим зад Христо Калоянов“

Кметът на Бъта Георги Александров: „Нека се обединим зад Христо Калоянов“

СПОДЕЛИ

kaloqnov

„Нека се обединим зад кандидатурата на Христо Калоянов. Познавам го от малък, знам възможностите му като политик. А той е и единственият шанс общината ни да има народен представител“, заяви кметът на село Бъта Георги Александров по време на предизборното събрание на ПП ГЕРБ тази вечер.

Калоянов представи своите виждания за развитието на общината и държавата. Дискусия се разгоря около безработицата и нуждата на бизнеса от квалифицирани кадри.

Калоянов подчерта, че проблемът се крие в липсата на образовани и квалифицирани кадри, въпреки че бизнесът търси работници, а в бюрото по труда има десетки обявени свободни работни места.

Кандидатът за народен представител обясни, че въведеният пилотно в община Панагюрище дуален модел на обучение, е една от посоките, в която трябва да се върви. Той, както и кметът на общината Никола Белишки и общински съветници отговориха на въпросите относно строежът на язовир „Луда Яна“, социалната политика и инфраструктурата.

Белишки съобщи, че има изготвен проект за подмяна на водопровода в село Баня, който е внесен за финансиране пред фонд „Земеделие“, заедно с аналогични проекти за Баня и Панагюрски колонии.

Утре вечер, 16 март, кандидатът да народен представител Христо Калоянов ще се срещне с жителите на селата Левски и Елшица, съответно в 18 и 19 часа. Срещите ще се проведат в читалищата на двете села.

Гласувайте с №11 за листата на ПП ГЕРБ и преференциално с №4 за Христо Калоянов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!