Начало Местна власт Кметът на Стрелча с отличие от „Фондация за прозрачни регламенти“

Кметът на Стрелча с отличие от „Фондация за прозрачни регламенти“

СПОДЕЛИ
Стрелча кмет

Кметът на община Стрелча г-н Стойно Чачов получи награда в престижния национален конкурс на „Фондация за прозрачни регламенти”

Кметът на община Стрелча г-н Стойно Чачов получи награда в престижния национален конкурс на „Фондация за прозрачни регламенти” на 14 ноември 2019 г.
В рамките на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район в гр. Смолян се проведе тържествената церемония по награждаване на победителите в  Годишния приз на „Фондация за прозрачни регламенти” за прозрачност и партньорство в дейността на областните и общинските администрации за 2018 г.

Община Стрелча бе отличена с второ място в категорията „Най-прозрачна общинска администрация”. Заслуженото признание е резултат от целенасочените действия на общинското ръководство за прозрачност и гражданско участие във вземането на решения.

Стойно Чачов взе участие в заседанието на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район, чийто акцент бе изготвянето на стратегически документи за регионалното развитие за периода 2021-2027 г.