Начало Общество Кметът обсъди програмата си с бизнеса и спорта

Кметът обсъди програмата си с бизнеса и спорта

СПОДЕЛИ

img_1899 smallПрез изминалата седмица, в Сесийна зала в сградата на Община Панагюрище се проведе работна среща между кметския екип, представители на местния бизнес и председатели на спортните клубове, членуващи в Асоциацията на спортните клубове – Панагюрище, съобщават от администрацията.
Работната среща премина при следния дневен ред:
– Представяне на Програмата за управление на община Панагюрище за мандат 2015-2019 година;
– Представяне на Годишния културен календар за 2016 година;
– Представяне на Годишен спортен календар за 2016 година.
На поканата на Кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки се отзоваха представителите на Сдружение на предприемачите – град Панагюрище, „Асарел-Медет“ АД, „Оптикс“ АД, „Бунай“ АД, Ротари клуб – Панагюрище, Лайънс клуб – Панагюрище и Асоциацията на спортните клубове.
В рамките на работната среща г-н Белишки представи на присъстващите приоритетите в Програмата за управление на община Панагюрище 2015-2019 година.
Заместник-кметът Матанова презентира пред участниците в работната среща значимите културни събития, заложени в Годишния културен календар за 2016 година.
Г-н Иван Нетов – председател на Асоциация на спортните клубове представи разработен Годишен спортен календар за 2016 година.
Всички участници в срещата коментираха различни възможности за партньорство в културни проекти и спортни мероприятия, с основна цел подкрепа развитието на родния край, информират от общината.