Начало Местни избори`2019 КНСБ застава зад кандидатурата на Никола Белишки

КНСБ застава зад кандидатурата на Никола Белишки

СПОДЕЛИ
Никола Белишки

КНСБ застава зад кандидатурата на Никола Белишки за кмет на община Панагюрище

Споразумение за сътрудничество подписаха Регионалният съвет на КНСБ-Пазарджик и кандидатът за трети управленски мандат като кмет на община Панагюрище Никола Белишки.

Решението на организацията е подкрепено от Координационния съвет и е израз на натрупания положителен опит, на изграденото взаимно доверие, на градивната посока, в която се развиват Панагюрище и общината, заявиха от синдиката.

На подписването присъстваха президентът на КНСБ Пламен Димитров, председателят на регионалния съвет Александър Шопов, както и председателят на общинската структура Петя Сеферинкина и Марко Гергински, ръководител на най-голямата фирмена организация в общината, тази в „Асарел-Медет“ АД.

Страните по споразумението за подкрепа заявяват, че ще си сътрудничат ефективно през новия мандат, включително и чрез териториалните структури на отрасловите и браншовите федерации на КНСБ.

Сътрудничеството цели постигане на конкретни резултати в основните приоритетни области като увеличаване на заетостта чрез разкриване на нови работни места и социален диалог на общинско равнище.

Регионалният съвет на КНСБ-Пазарджик счита, че по време на досегашното управление на Никола Белишки е реализирано успешно социално партньорство чрез ефективен диалог с представителите на синдикалните структури на КНСБ в Общината. Осъществени са и двустранни консултации по инициатива на синдиката за решаване на важни въпроси, с които г-н Белишки пряко се е ангажирал.

Това е третото споразумение, подписано от ръководството на КНСБ и Никола Белишки след тези през 2011 и 2015 г.

По време на разговорите бе отбелязана активната и резултатна социална политика, водена от Белишки и екипа му, която му донесе националната награда „Кмет на годината“ в тази сфера, присъдена по време на последната церемониот, организирана от сайта Кмета бг.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!