Начало Култура Куп медали за панагюрските музикални дарования от онлайн етапа на „Кръстопът на...

Куп медали за панагюрските музикални дарования от онлайн етапа на „Кръстопът на музите“

СПОДЕЛИ

Приключването на онлайн етапа на Международния фестивал на изкуствата „Кръстопът на музите“ донесе куп медали за панагюрските музикални таланти.

Дара Маслева, Кристина Гочева и Стивъни Джунова се класираха на първо място и взеха златни медали в направление „Световен хит“, като Стивъни Джунова взе злато и в направление „Мюзикъл“, а Кристина Гочева – сребро в направление „Българска песен“. Със златен медал бе отличен Християн Балев в направление „Песен на Стефан Диомов“. Румяна Узунова се класира на  2-ро място в направление „Българска песен“. Иван Бондар също взе сребърен медал, но в направление „Световен Хит“. Дара, Криси, Стивъни, Християн, Румяна и Иван са възпитаници на музикалния педагог Нона Немигенчева.

Глория Щрангова спечели два златни медала в направления „Световен хит“ и „Песен на Стефан Диомов“.Надежда Ковачева бе отличена със злато в три направления – за българска песен, за световен хит и мюзикъл. Златно и бронзово  отличия за Сияна Кокотанекова в направление „Българска песен“. Кристиана Чуклева се класира на 1-ро място в направление „Световен хит“ и на 2-ро в „Българска песен“. Два златни медала спечели Лора Куруджиева в направления „Джаз“ и „Световен хит“, и едни сребърен медал в „Българска песен“.

С Глория, Надежда, Сияна, Кристиана и Лора работят музикалните педагози Пепа Филина и Нона Немигенчева.

Младите ни таланти очакват покана за присъствен етап.

Да им пожелаем успех!

(Снимката към статията е илюстративна)