Начало Общество Куп поразии сътвори обедният първомайски порой в Панагюрище

Куп поразии сътвори обедният първомайски порой в Панагюрище

16
2
СПОДЕЛИ

10258446_10151998389402890_7702415963829725818_nЧаст от улиците на града приличат на венециански канали само часове преди националното честване на 138-та годишнина от Априлското въстание и очакваното пристигане на държавния глава Росен Плевнелиев. Наводнена е централната част на града, улица „Петър Карапетров“, ул. Георги Бозаджиев“ и др. На улица „Марин Шишков“ вода е влязла в къщите на хората,, съобщиха читатели на ПИА. Всички сили са мобилизирани, ще покрием всички кризисни точки, съобщи управителят на „В и К- П“ ООД Марин Вулев, който в момента е заедно с отводняващата група в центъра на града.

Снимката е от улица „Георги Бозаджиев“ и ни е предоставена от семейство Маслеви

2 КОМЕНТАРА

  1. Всичката работа им е такава.Ако сме в нормална държава ще последва запор на плащания и на активи на изпълнителите до отстраняване на проблемите за тяхна сметка.Панагюрци са много толерантни към местните управляващи и едва ли някой ще попита:
    КОЙ ,ПО ДЯВОЛИТЕ ,Е ОТГОВОРЕН ЗА ЛУННИЯТ ПЕЙЗАЖ В ГРАДЪТ И НЕСКОПОСАНИТЕ РЕМОНТИ,ЗА ХАОСА И ЛИПСАТА НА ВИДИМА ОРГАНИЗАЦИЯ И Т. Н. И Т. Н.
    Понеже живеем в България,ще си помисля,че всеки си е взел процента и сега
    единствената грижа е да замажем положението.
    А представяте ли си утре като почне работата по язовира какво може да се случи при такова мърляво и безотговорно изпълнение?




    0



    0
  2. Нали това е една от готовите улици от прословутия воден проект?А реката е съвсем близо.Така ли ще бъде изпълнен в целият град?Ако ситуацията е същата като преди години това ми намирисва на……..източване’но не на водата която тормози и без това бедните Панагюрци.




    0



    0