Начало Култура Легендарните  „Boney М” идват в Панагюрище с генералното спонсорство на „Асарел-Медет” АД

Легендарните  „Boney М” идват в Панагюрище с генералното спонсорство на „Асарел-Медет” АД

СПОДЕЛИ

bonЕдна от най-емблематичните диско групи на 70-те и 80-те години на 20.век  идва за концерт в Панагюрище. Легендите, превърнали се в част от световната музикална история с хитове като   „Rasputin“, „Rivers of Babylon“, „Daddy Cool“, „Ma Baker“,  ще изнесат концерт  в „Арена Асарел”  в навечерието на  Коледа.  Концертът се реализира благодарение на генералното спонсорство на  „Асарел-Медет” АД и ще се състои на 18 декември от 20.00 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 ч.

Това е първият голям концерт на световна група в новопостроената, многофункционална зала, а организатор на шоуто е „Max Music”.  За концерта има 2000 билета за  седящи места и 1500 за правостоящи, като е оформена  и специална ВИП зона. Цените на билетите са от 20 до 55 лв. в зависимост от местата в залата. Те се предлагат в магазина на „Office 1 Superstore” на улица „Георги Бенковски” в Панагюрище. Билети може да закупите още  в мрежата на „Тикетпро”, както и да поръчате на адрес  ttps://shop.ticketpro.bg/BG/Event/Detail/1987/boney-m.

Преди години култовата диско група „Бони М” и нейните почитатели  се разделиха завинаги с един от символите й. Единственият мъж от оригиналния състав на бандата Боби Фарел почина след концерт в Санкт Петербург. Любимият на няколко поколения меломани танцьор от Аруба беше на сцената до последно и остана верен на своята публика.

Всъщност нито една от диско легендите от оригиналния състав на „Бони М” не смята скоро да слиза от сцената. Всички те обикалят света по турнета, а една от тях – Шейла Боник, заедно с нейната група, ще зарадва българската публика. Четиридесет години след голямата диско вълна, тази музика продължава да живее,  да вълнува хората и да ги кара да танцуват.